פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרהעכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותוהיציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טובאבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אני חושש שאתה מסרב לקלוט שכל כרטיס נורמלי לא ימציא ערוצים יש מאין כאשר אתה מנגן תוכן סטריאו.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אוקיי אז בוא תסביר לי את הציטוט שלקחתי מהקישור הזה http://www.extremeoverclocking.com/reviews/sound/Auzentech_X-Plosion_1.htmlFor those unfamiliar with the technologies, both DDL & DTS Connect essentially take any audio source (usually 2-channel) and convert it into a multi-channel (5.1 or 7.1)ואגב עד עכשיו לא דיברתי על תוכן אם לא שמת לב, אתה מדבר איתי על סרואנד , אני מדבר איתך על דבר ראשון 5.1 שיוצא מהמחשב כתוכן דיגטליהסראונד מן הסתם תלוי בתוכן שאני מפעיל :משחקים שעובדים כסרואנד , סרטים עם DD או DTS וכמובן כנ"ל מוסיקה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר יפה אבל הציטוט הוא בנוגע לכרטיס הזה ולא לX FIברורבהודעה הראשונה רשום שאני הולך להחליף אותו או למכור מה שאני אוכל להוציאאני התייאשתי ממנו הוא לא יכול לתת לי מה שאני רוצה דיגטלית רק אנלוגית וזה לא עוזר לי בשיטאני מחפש המלצות לכ.קול דיגטלי כמו שרשום בהודעה הראשונהו...אני חושש שאתה מסרב לקלוט שכל כרטיס נורמלי לא ימציא ערוצים יש מאין כאשר אתה מנגן תוכן סטריאו.אני לא מסרב לקלוט , אני עברתי הלאה ולא חושב על הX-FI פשוט ואתה מתייחס כאילו אני מדבר עליו, הX-FI בדיגטלי תומך 2.1להמציא ערוצים הוא לא יכול בגלל זה אני מחפש משהו אחר שכן
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים כפי שאמרו לך, אתה פשוט לא קולט. ה-X-FI מעביר 5.1. נקודה! לא מאמין? בוא תראה אצלי איך אני שומע סאונד 5.1 מסרטים שאני מוריד שמקודדים ככה. ההבדל היחיד שהכרטיס שאתה מדבר עליו יעשה הוא קידוד DD בחומרה (רק DD לא DTS) שזה אומר שאם אתה משחק ב-5.1 לדוגמא במשחק שלא תומך ב-DD הכרטיס יוכל להמיר את זה. זה עדיין לא יעזור לך, כי אתה בכלל לא הגדרת את הכרטיס שיש לך עכשיו כמו שצריך. אז גם אם תחליף כרטיס וגם אותו תגדיר כמו שצריך, לא תקבל מה שתרצה.דבר שני, הכרטיס שקישרת אליו אינו מציג תמיכת תוכנה טובה, אינו מתקרב לביצועים של ה-X-FI במשחקים, ונשמע חרתא בחיבור אנאלוגי.אני כבר הסברתי לך בדיון הקודם שלך איך להגדיר את ה-X-FI כדי שזה יפעל, אתה כנראה בחרת להתעלם. אני לא מתכוון להסביר לך שוב אם אתה בכלל לא טורח לעשות מה שרשמתי שם (וזה בדיוק 2 דקות של שינוי הגדרות מבלי שום סיבוכים).Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים X-FI תומך בדיגטלי בכמה ערוצים שיש במקור. אם זה סטריאו אז 2 ערוצים, אם זה 5.1 ערוצים הוא גם יוציא 5.1 ערוצים.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים ברורבהודעה הראשונה רשום שאני הולך להחליף אותו או למכור מה שאני אוכל להוציאאני התייאשתי ממנו הוא לא יכול לתת לי מה שאני רוצה דיגטלית רק אנלוגית וזה לא עוזר לי בשיטאני מחפש המלצות לכ.קול דיגטלי כמו שרשום בהודעה הראשונהו...אני לא מסרב לקלוט , אני עברתי הלאה ולא חושב על הX-FI פשוט ואתה מתייחס כאילו אני מדבר עליו, הX-FI בדיגטלי תומך 2.1להמציא ערוצים הוא לא יכול בגלל זה אני מחפש משהו אחר שכןx-fi הוא כרטיס שהוא טוב שרוצים להשתמש במערכת אנלוגית של רמקוליםלמשל 7.1מה שנותן שבכל משחק תלת מימדי למשל עוד מדום 1(ששמים אותו בפורט לווינדוס) ועד למשחקים היום יש סראונד 7 כיווניםאתה רוצה להשתמש במערכת דיגיטלית של רמקולים לפי מה שהבנתיככה שכדאי שתשתמש בכרטיס ההוא שלוקח את הצליל בזמן אמת הופך אותו לdtsהחברה של הכרטיס מבטיחים שזה יתן לך סראונד במשחקים על מערכות דיגיטליות(כמו בsoundstorm אני חושב)מה שניסו להסביר לך למעלה זה שהערוצי קול הדיגיטליים לא יבואו מהאוויר כי צריך לקודד אותם קודם כמו בסרטי DVDאבל הכרטיס שבלינק xplotion או איך שקוראים לו אמור לקודד בזמן אמת וככה אתה יכול לקבל סראונד במשחקים, וכל זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.