עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול שיעמוד בכל הדרישות , פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה

עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו

היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1

אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526

עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב

אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1

מוסיקה סרטים משחקים

פורסם

אני חושש שאתה מסרב לקלוט שכל כרטיס נורמלי לא ימציא ערוצים יש מאין כאשר אתה מנגן תוכן סטריאו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בוא תסביר לי

את הציטוט שלקחתי מהקישור הזה http://www.extremeoverclocking.com/reviews/sound/Auzentech_X-Plosion_1.html

For those unfamiliar with the technologies, both DDL & DTS Connect essentially take any audio source (usually 2-channel) and convert it into a multi-channel (5.1 or 7.1)

ואגב עד עכשיו לא דיברתי על תוכן אם לא שמת לב, אתה מדבר איתי על סרואנד , אני מדבר איתך על דבר ראשון 5.1 שיוצא מהמחשב כתוכן דיגטלי

הסראונד מן הסתם תלוי בתוכן שאני מפעיל :משחקים שעובדים כסרואנד , סרטים עם DD או DTS וכמובן כנ"ל מוסיקה

פורסם

יפה אבל הציטוט הוא בנוגע לכרטיס הזה ולא לX FI

פורסם
  • מחבר
יפה אבל הציטוט הוא בנוגע לכרטיס הזה ולא לX FI

ברור

בהודעה הראשונה רשום שאני הולך להחליף אותו או למכור מה שאני אוכל להוציא

אני התייאשתי ממנו הוא לא יכול לתת לי מה שאני רוצה דיגטלית רק אנלוגית וזה לא עוזר לי בשיט

אני מחפש המלצות לכ.קול דיגטלי כמו שרשום בהודעה הראשונה

ו...

אני חושש שאתה מסרב לקלוט שכל כרטיס נורמלי לא ימציא ערוצים יש מאין כאשר אתה מנגן תוכן סטריאו.

אני לא מסרב לקלוט , אני עברתי הלאה ולא חושב על הX-FI פשוט ואתה מתייחס כאילו אני מדבר עליו, הX-FI בדיגטלי תומך 2.1

להמציא ערוצים הוא לא יכול בגלל זה אני מחפש משהו אחר שכן

פורסם

כפי שאמרו לך, אתה פשוט לא קולט. ה-X-FI מעביר 5.1. נקודה! לא מאמין? בוא תראה אצלי איך אני שומע סאונד 5.1 מסרטים שאני מוריד שמקודדים ככה. ההבדל היחיד שהכרטיס שאתה מדבר עליו יעשה הוא קידוד DD בחומרה (רק DD לא DTS) שזה אומר שאם אתה משחק ב-5.1 לדוגמא במשחק שלא תומך ב-DD הכרטיס יוכל להמיר את זה. זה עדיין לא יעזור לך, כי אתה בכלל לא הגדרת את הכרטיס שיש לך עכשיו כמו שצריך. אז גם אם תחליף כרטיס וגם אותו תגדיר כמו שצריך, לא תקבל מה שתרצה.

דבר שני, הכרטיס שקישרת אליו אינו מציג תמיכת תוכנה טובה, אינו מתקרב לביצועים של ה-X-FI במשחקים, ונשמע חרתא בחיבור אנאלוגי.

אני כבר הסברתי לך בדיון הקודם שלך איך להגדיר את ה-X-FI כדי שזה יפעל, אתה כנראה בחרת להתעלם. אני לא מתכוון להסביר לך שוב אם אתה בכלל לא טורח לעשות מה שרשמתי שם (וזה בדיוק 2 דקות של שינוי הגדרות מבלי שום סיבוכים).

Anatoli.

פורסם

X-FI תומך בדיגטלי בכמה ערוצים שיש במקור. אם זה סטריאו אז 2 ערוצים, אם זה 5.1 ערוצים הוא גם יוציא 5.1 ערוצים.

פורסם

ברור

בהודעה הראשונה רשום שאני הולך להחליף אותו או למכור מה שאני אוכל להוציא

אני התייאשתי ממנו הוא לא יכול לתת לי מה שאני רוצה דיגטלית רק אנלוגית וזה לא עוזר לי בשיט

אני מחפש המלצות לכ.קול דיגטלי כמו שרשום בהודעה הראשונה

ו...אני לא מסרב לקלוט , אני עברתי הלאה ולא חושב על הX-FI פשוט ואתה מתייחס כאילו אני מדבר עליו, הX-FI בדיגטלי תומך 2.1

להמציא ערוצים הוא לא יכול בגלל זה אני מחפש משהו אחר שכן

x-fi הוא כרטיס שהוא טוב שרוצים להשתמש במערכת אנלוגית של רמקולים

למשל 7.1

מה שנותן שבכל משחק תלת מימדי למשל עוד מדום 1(ששמים אותו בפורט לווינדוס) ועד למשחקים היום יש סראונד 7 כיוונים

אתה רוצה להשתמש במערכת דיגיטלית של רמקולים לפי מה שהבנתי

ככה שכדאי שתשתמש בכרטיס ההוא שלוקח את הצליל בזמן אמת הופך אותו לdts

החברה של הכרטיס מבטיחים שזה יתן לך סראונד במשחקים על מערכות דיגיטליות(כמו בsoundstorm אני חושב)

מה שניסו להסביר לך למעלה זה שהערוצי קול הדיגיטליים לא יבואו מהאוויר כי צריך לקודד אותם קודם כמו בסרטי DVD

אבל הכרטיס שבלינק xplotion או איך שקוראים לו אמור לקודד בזמן אמת וככה אתה יכול לקבל סראונד במשחקים, וכל זה

פורסם
  • מחבר

אין תגובות על הכרטיס שהצגתי או המלצות אחרות לכרטיס ?

פורסם

בכל מצב זה יצא טוב ככה :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים