פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים שלום לכולם.אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות ואני רוצה אוזניות כפתור.אני רוצה אוזניות שישבו ממש טוב באוזן (כל האוזניות האלה שיש להם סיליקון)...התקציב שלי הוא בסביבות ה300 שקל.אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.תודה מראש.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה יכול לקחת את הסינהייזר CX300. מבחינת הנוחות אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שאין בעיה ואני כמעט לא מרגיש אותן.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה יכול לקחת את הסינהייזר CX300. מבחינת הנוחות אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שאין בעיה ואני כמעט לא מרגיש אותן.גם אני מעוניין באוזניות האלה.אתה חושב שיורגש שיפור לעומת ה- MX400?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני גם מאוד מעוניין באוזניות CX300, אבל כל מני חברה הפחידו אותי שסוג האוזניות האלה יושב קרוב לעור התוף וזה יוצר לחצים ושטויות... מה אתם אומרים ??
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני גם מאוד מעוניין באוזניות CX400, אבל כל מני חברה הפחידו אותי שסוג האוזניות האלה יושב קרוב לעור התוף וזה יוצר לחצים ושטויות... מה אתם אומרים ?? זה לא שטויות, צריך לשמוע בזה בווליום נמוך אם לא אתה דופק לעעצמך את השמיעה תרתי משמע :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים נכון שצריך לשמוע בווליום נמוך אבל את זה צריכים לעשות עם כל סוגי האוזניות....פשוט פה כששומעים יותר נמוך המוזיקה עדיין נקייה ורעשי רקע בכלל לא מפריעים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ל CX300 יש את היתרון הענק של בידוד רעשים מהסביבה, אז גם אם אתה שומע ב DB נמוך, עדיין אתה שומע את הצליל יותר ברור מבשאר.לי יש את ה OMX70 ואני ממש מרוצה מהם, איכות הסאונד שלהם מדהימה, אבל הם לא מבודדות וזה חסרון, והירוק הפסיכודלי שלהם מזעזע, אבל מתרגלים עם הזמן...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר תודה רבה לכולם על התגובות!אני כנראה באמת אקנה אותם... עזרתם לי מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.