פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים עשיתי OC לבאס 400 והכל עבד בסדר עד שפתאום שמתי לבשהוא הוריד לי את הבאס חזרה 266עשיתי בדיקה ב S&M כשהוא על מהירות סטוק ועל הבדיקה הריאשונהCACHE 1 LEVEL הוא נכשל השאר בסדרמה זה אומר ? האם המעבד תקין? זה לא אמור לעשות בעיות כאלה בסטוקמה לעשות?ד.אהמפרט בצד וגירסת ה S&M היא 1.8.1 BETA
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר מצאתי גירסה 1.8.1 לא BETA קורה בדיוק אותו דברמשהו יכול להגיד לי מה השגיאה אומרת?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר חיפשתי ולא מצאתי כלוםהורדתי גירסה 1.8.1 לא בטא ובעיה חוזרתהאם זאת בעיה בתוכנה בגירסה הספציפית הזאת או משהו דפוק במעבד?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר ההחזרתי הכל לסטוקכי המחשב עשה לי ריסט הרצתי MEMTEST והוא באופן עיקבי מוצא שגיאותהמסקנה היא הזיכרון תקול וצריך להחליף אותוהשאלה היא האם השגיאה ב S&M קשורה לשגיאות בזיכרוןאו שאין קשר ובמקום להחליף זיכרון כבר להביא את כל המחשב לחנות שיבדקו אותו
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יש לך דואל צ'אנל = שני סטיקים. נניח שהזכרון תקול, הסיכוי ששני הסטיקים תקולים מאוד נמוך.תוציא סטיק אחד ותעשה את המבחנים שוב. אם מופיעה שגיאה כבה את המחשב והחלף את הסטיק בסטיק השני, וחזור על המבחן.אם הבעיה חוזרת גם עם הסטיק השני, כנראה שזה מעבר לזכרון.נסה להשיג זכרונות אחרים (לא משנה איזה העיקר DDR2) מחבר ובדוק אותם אצלך על סטוק.אם שוב נתקלת בשגיאה, החשד עובר ללוח/מעבד.מה הטמפ' של המערכת?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יש לך דואל צ'אנל = שני סטיקים. נניח שהזכרון תקול, הסיכוי ששני הסטיקים תקולים מאוד נמוך.תוציא סטיק אחד ותעשה את המבחנים שוב. אם מופיעה שגיאה כבה את המחשב והחלף את הסטיק בסטיק השני, וחזור על המבחן.אם הבעיה חוזרת גם עם הסטיק השני, כנראה שזה מעבר לזכרון.נסה להשיג זכרונות אחרים (לא משנה איזה העיקר DDR2) מחבר ובדוק אותם אצלך על סטוק.אם שוב נתקלת בשגיאה, החשד עובר ללוח/מעבד.מה הטמפ' של המערכת?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים תופעה שדיי מוכרת לי אל תחזיר ידנית הכל לבריירת מחדל פשוט תטען הגדרות בריירת מחדל אמור לעבוד
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר מורדו ניסיתי מה שאתה אמרת אבל השגיאות במעבד והזיכרוןחוזרים על עצמםהטמפרטורות הם 50 למעבד40 ללוח בסטוק+10 מעלות לשנהם ב OC----עידכון--------הבדיקה שעשיתי לזיכרון היתה ב MEMTEST ל WINDOWS וכנראה שהיא לא כל כך אמינהעשיתי את הבדיקה שוב עם MEMTEST86 ל DOS במשך שעה בלי שום שגיאותב-S&M זה עדין נכשל אולי הגירסה לא טובה אז למישהו יש גירסה יותר ישנה מ 1.8.1 שיצור איתי בבקשה קשר פהעשיתי גם בדיקת באמץ עם PRIME במשך שעה והכל היה בסדר (כל הבידקות הם על מהירות סטוק כרגע)הריסטים ממשיכים סתם ככה יש רעיונות מה זה (ספק,לוח,זיכרון,טמפרטורות,HD,WINDOWS)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.