עבור לתוכן

בעיה מוזרה - אורות נדלקים כשהמחשב מכובה

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI).

כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה.

ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי לישון, אבל בבוקר כשניסיתי שוב הוא נדלק ומאז פועל כמו שצריך (כולל עוד כמה כיבויים והדלקות שעשיתי כדי לבדוק, ועדיין אותו מצב, המחשב כבוי אבל 2 הנוריות האלה דולקות).

למישהו יש מושג למה זה קורה ואם זה יכול להיות קשור למסך החדש שקניתי (לפני זה היה לי מסך LCD אבל 15", גם בחיבור D-SUB).

המחשב כמעט בן 3 שנים עם מעבד P4 2.6, 512MB , לוח אם GA-8S655FX-L של SIS וכרטיס מסך RADEON 9200. הבוקר עדיכנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך והלוח אם ועדיין לא עזר.

פורסם

1.תבדוק שכול החיבורים שעל הלוח אם מחוברים כמו שצריך

2.תנסה עם ספק כוח אחר ותראה אם יש שינוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים