פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה מתכוון להרחיב בג'יגה את ההארד דיסק כי זה בלתי אפשרי.תעשה ניקוי מערכת והכולואולי יסתדר
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אפשר לבטל את האפשרות למצב HIBARNATE אם הוא מאופשר, זה יחסוך בערך 300 מגהאפש לבטל/לנקות את שחזור מערכת אם מאופשר, זה יכול לחסוך המון לנקות את המערכת, למשל עם התוכנות: CCLEANER ,DUSTBUSTERלחיצה ימנית של העכבר על כונן דיסק קשיח כלשהו, מאפיינים , מימין לעוגה ללחוץ DISK CLEANUP, זה יפתח חלון בו תוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות כדי לנקות את הדיסק
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים תוריד מהאינטרנט עוד הארד דיסק בגודל 160 ג'יגה זה יעבוד 100% :-* באת להוסיף לך אזהרה על ספאם ואז אני רואה שאתה משתמש כפול ובמיוט. אז תקבל שדרוג לבאן קבוע. :lol: אם אתה רוצה להצטרף אליו, תמשיך בדיוק מה שאתה עושה.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יש את התוכנה CLEANDISK אתה בוחר מה להעיף יש לך איזה 8 אפשרויות עוגיות סל המיחזור שאריות ומכל מיניי דברים וגם בכלל לנקות את המחשב משטויות מדברים מיותרים עשיתי את זה זה פינה לי איזה 4 וחצי 5 ג'יגה אני לא צוחק איתךךךך אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.