פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו.אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן.תודה.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים "אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2)"אתה בטח מתכוון לחיבור מולקסצריך לחבר את זה לספק, כלומר לכבל שיוצא מן הספק (זה אותו החיבור שמתחבר בו הצורב למשל לספק)"ואחד חום קטן"אותו לא חובה לחבר- זהו חיבור בקרת מהירות, כלומר כדי שתיראה באיזו מהירות המאוורר מסתובבאותו אתה צריך לחבר ללוח אם, כלומר לאחד מן חיבורי החשמל של הלוח אם, לרוב זה חיבור לבן קטן כזה עם 3 פינים עומדים החוצה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אחלה תודה עכשיו רק כדי לודא, המאוורר החדש שקניתי הוא לחלק הקדמי של המארז- הוא אמור להכניס אוויר והאחורי להוציא נכון? תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.