עבור לתוכן

החלטתי ליצור חווית מוזיקה ניידת אולטימטיבית!

Featured Replies

פורסם

החלטתי על רכישת אוזניות Shure E4C דרך Mustop. אחרי מע"מ, משלוח ומכס אשלם 1,300 ש"ח. זה 500 ש"ח זול יותר מהמחיר בארץ. (דרך ZAP) בהמשך ארכוש נגן Creative ZVM, שיחליף את נגן iAudio U2. סה"כ השקעה 3,100 ש"ח. מה דעתכם?

פורסם

אתה החלטת ללכת עד הסוף מבחינת ההשקעה הכספית. :o

אני מקווה שאכן תקבל את החוויה (או שפשוט סתם בזבזת 1300 שקל). :pissed:

תזכור האזוניות האלה יספקו חווית שמיעה טובה ממש רק עם אתה משתמש בנגן מתאים איכותי. :cool2:

פורסם
  • מחבר

בעבר היו לי אוזניות Shure E2C ומאד נהנתי מהן. אני לא יודע עד כמה יורגש ההבדל בין E2C ל-E4C והאם בכלל שווה להשקיע 800 ש"ח נוספים. זו הדילמה הכי גדולה. בגדול, לפי Cnet יש הבדל עצום. הם הכתירו את E4C כהאוזניות הטובות ביותר שהיו להם. אבל אני עדיין מפחד לקחת את ההימור.

פורסם

שיימס, הייתי מחכה קצת ורוכש את הגרסה החדשה של הזן עם הUSB OTG ו60 גיגה

פורסם

בעבר היו לי אוזניות Shure E2C ומאד נהנתי מהן. אני לא יודע עד כמה יורגש ההבדל בין E2C ל-E4C והאם בכלל שווה להשקיע 800 ש"ח נוספים. זו הדילמה הכי גדולה. בגדול, לפי Cnet יש הבדל עצום. הם הכתירו את E4C כהאוזניות הטובות ביותר שהיו להם. אבל אני עדיין מפחד לקחת את ההימור.

כלל אצבע הוא, ההפרש בתמורה לעולם אינו תואם את ההפרש במחיר.

כלומר אם אתה מצפה לשמוע הבדל של שמיים וארץ, כמו הבדל בין איזה ג'אנק ב-50 ש"ח לעומת ה-Shure E2C, אתה תתאכזב.

אין ספק כי הקונצנזוס הוא שה-E4C אוזניות טובות יותר מה-E2C, אבל גם ה-E2C איכותיות כשלעצמן.

פורסם
  • מחבר

בסוף הזמנתי אוזניות בשם Ultimate Ears Super.fi 5 Pro. קראתי עליהן ביקורות ברשת והן קיבלו ביקורות הרבה יותר טובות מכל הדגמים של SHURE. הרבה גולשים טוענים שאוזניות SHURE הן overrated ולא שוות את המחיר שלהן. המפרט של האוזניות האלה מרשים ביותר ודומה למפרט של SHURE E5C (הן מגיעות עם DUAL DRIVER), ויש להן באסים הרבה יותר טובים מכל הדגמים של SHURE.

http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-Super-fi-Pro-Earphones/dp/B0009Q4PH4/sr=1-2/qid=1157133430/ref=pd_bbs_2/104-3130625-3823140?ie=UTF8&s=electronics

שילמתי 170$. בעבר הדגם הזה עלה 250$.

בקרוב ביקורת מקיפה, אני מקווה. (עם תמונות) יש לי חשש שלא הכנסתי נכון את הכתובת של המרכז הלוגיסטי של MUSTOP.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי מייל שהמוצר נשלח לכתובת שציינתי. בקרוב אדע אם MUSTOP קיבלו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים