עבור לתוכן

מחר - אסטוניה

Featured Replies

פורסם

מחר יוצאת נבחרת ישראל למבחן הרציני הראשון שלה בעידן קשטן - המשחק נגד אסטוניה במוקדמות אליפות אירופה.

מה אתם חושבים על הנבחרת איך שהיא נראית עכשיו? האם היא יכולה לעשות את זה? האם היא יכולה להתחרות נגד קבוצות כמו אנגליה, קרואטיה ורוסיה?

האם לדעתכם קשטן מתאים לאמן את הנבחרת? ומה עם סגל השחקנים?

לדעתי, הנבחרת הנוכחית לא תגיע רחוק, בגלל איך שהם נראו במשחק נגד סלובניה - שיחקו פשוט איום ונורא!!!

חוצמזה, לדעתי זה טוב שמשלבים כשרונותו חדשים וצעירים בנבחרת, אבל איכשהו אני בספק שהנבחרת הנוכחית תגיע רחוק... למרות שמאוד הייתי רוצה...

אבל, קודם כל שייתנו לשחק בארץ...

• תגובות 65
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי המאמן,דרור קשטן מאמן מצוין שכבר הוכיח עצמו בעבר.

הפעם,יש לנו נבחרת חזקה מתמיד,במיוחד אחרי החיזוק של רוברטו קולאוטי.

חבל מאוד שהמשחקים לא יהיו בארץ.

אגב,9 שחקני הנבחרת הם מבית"ר ;D

פורסם

באמת שעדיף לראות את הנבחרת במוקדמות אליפות אירופה בכדורסל...

פורסם

לא משנה מי יאמו,המנטליות של השחקן הישראלי היא בתחת,לכן גם הפעם לא נגיע לכלום.

פורסם

הנבחרת הזאת מזמן נכשלה..

פורסם

כבר נמאס לי מקשטן עוד לפני המשחק הראשון בגלל משחקי הכבוד הפתטיים שלו עם בן-חיים. אם זה יימשך והוא יספסל אותו, את בניון או אוואט בגלל משחקי אגו באמת לא יהיה לנו סיכוי. גם קרואטיה נראית מעולה ואת אנגליה אין סיכוי לעבור וגם רוסיה קבוצה חזקה. 5% שאנחנו עולים שלב.

פורסם

זנדברג, קולאוטי, בן חיים ויצחקי (כשהוא יוזמן אחרי שיהיה כשיר 200% אחרי הפציעה שלו) יגרמו לנבחרת שלנו להיראות כל-כך טוב שאני כבר מצפה לזה בכיליון עיניים!

למרות זאת, אני לא רואה אותנו עוברים שלב... :(

פורסם

קינן להרכב גרשון לספסל

פורסם

קינן פי אלף יותר טוב מגרשון, גרשון איטי להחריד.

יש לנו נבחרת טובה מאוד, אני לא יודע מה אתם כל כך מתלוננים, גם אם לא נעלה שלב, לפחות נזכה לכדורגל טוב.

פורסם

אם כבר בן-יוסף, לא סתם אספניול רוצה אותו (והוא ייצא עוד לאירופה). הוא בלם ענק, כמעט ולא עושה טעויות, רק הבעיה שהוא פיוז קצר והוא עושה שטויות כמו שארבייטמן עושה לפעמים, אבל הוא הבלם השני הכי טוב שלנו, וגרשון קצת מאחריו ברמה. קינן עוד לא הוכיח את עצמו מספיק.

פורסם

אוואט המחוררת הזה יעמוד...סכנת נפשות....

אנחנו ננצח 2-1 עם משחק עלוב של אוואט..

פורסם

אם כבר בן-יוסף, לא סתם אספניול רוצה אותו (והוא ייצא עוד לאירופה). הוא בלם ענק, כמעט ולא עושה טעויות, רק הבעיה שהוא פיוז קצר והוא עושה שטויות כמו שארבייטמן עושה לפעמים, אבל הוא הבלם השני הכי טוב שלנו, וגרשון קצת מאחריו ברמה. קינן עוד לא הוכיח את עצמו מספיק.

אכן בן יוסף יותר טוב מקינן, אך הוא לא שולט בעצמו, אדום אחד הורס משחק שלם ובטח שבלם מקבל אותו.

קינן לא הוכיח את עצמו מספיק? על מה אתה מדבר? ראית את ההופעות שלו מול ליברפול?

אוואט המחוררת הזה יעמוד...סכנת נפשות....

אנחנו ננצח 2-1 עם משחק עלוב של אוואט..

אוואט שוער הרבה יותר טוב ממה שהוא היה שהוא יצא לאירופה, הוא כרגע השוער השיראלי הבכיר שיש לנו, כן יותר מניר.

פורסם

נקווה למשחק טוב, בסה"כ אסטונייה נבחרת חלשה לא מעט מאיתנו אפשר לתת להם 2-3 חתיכות..

אופ"א מנייאקים שיחזירו תמשחקים לארץ !!!

אגב, משודר בערוץ 1.

פורסם

אוואט החליף את מולינה בדפורטיבו לה קורוניה, את דבידוביץ' סנדרלנד לא הסכימה לקלוט בחלון ההעברות של העונה שעברה כי הוא חלש בכדורי גבוה, וגם יש לו בעיה רצינית בכדורים חופשיים. אוואט השוער הישראלי הטוב בכל הזמנים, יותר מויסוקר וחודורוב. בשנתיים האחרונות הוא היה השחקן המצטיין של סנטנדר - ובשביל ששוער יקבל את תואר השחקן המצטיין של הקבוצה הוא צריך לעמוד בהצלחה בהמון מבחנים ולהציל את הקבוצה כמעט לבדו מירידה, גם מינו אותו לקפטן בזכות זה.

ד"א, אוואט גם יותר טוב מאחר והוא מתמודד בהצלחה (השחקן המצטיין כאמור של הקבוצה, והוא נבחר לשוער השני הכי טוב בליגה הספרדית שנה שעברה, ליגה בה משחקים קסיאס, קניזארס, מולינה וויקטור ולדז למשל) עם שחקני ריאל מדריד, ברצלונה, ולנסיה, לה-קורוניה, בטיס, ויאריאל,סלטה ויגו וכו'.. מול מי דבידוביץ' מתמודד בדרך כלל? מקסימום מול בית"ר ירושלים, הפועל ת"א ומכבי ת"א, לא אותה רמה. אז נכון שהוא נתן משחקים גדולים מול ולנסיה וליברפול, אבל אוואט נותן אותם על בסיס עונותי מול ריאל וברצלונה, לא פחות מרשים.

גם בן-חיים כנראה הבלם הכי טוב שלנו בכל הזמנים, ובניון אחד מהקשרים הטובים ביותר. רק חבל ששאר הנבחרת די חלשה, בעיקר המגינים (בין החלשים אי פעם), והחלוצים (מזל שאיזרחו את קולאוטי).

פורסם

תהרגו אותי אבל אני לא מבין במה אפק יותר טוב מחרזי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים