עבור לתוכן

מחפש השוואה בין גופי הקירור המובילים לכרטיסי ה - X1800 וה - X1900 של ATI

Featured Replies

פורסם

גופי הקירור שאני מחפש את השוואה בין ארבעתם באותה ביקורת הם:

1) ZALMAN VF-900CU

2) ARCTIC COOLING ACCELERO X2

3) THERMALRIGHT V-1 ULTRA

4) SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS

ועוד משהו: מישהו יודע האם גופי הקירור 3 - 4 הולכים להגיע לארץ ? ואם כן מתי ?

אשמח אם תעזרו לי.

פורסם
  • מחבר

הדיון כבר עבר עמוד ולא קיבלתי תשובה ???

פורסם

דניס אתה לא אוהב את גוגל נכון ?

כשחיפשתי ביקורת על ה VF900 (בתארד שביקשתה ממני) ניתקלתי בהשוואות של כל הגופים האלו (לא כולם באותה ביקורת) .

ה SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS הוא הטוב ביותר אבל הוא מכוער ובעיתי ומרעיש יותר מרוב הקירורים השקטים שהצגתה ..

ה THERMALRIGHT V-1 ULTRA לא נימכר בארץ ועם שני מאווררים הוא כניראה הטוב ביותר אבל הוא רועש הבה יותר ויקר יותר .

ה ZALMAN VF-900CU אחלה קירור, טיפה חלש משני האחרים אבל שקט וקומפקטי הרבה יותר .

הARCTIC COOLING ACCELERO X2 הוא הזול מכולם והשקט מכולם אבל מבחינת ביצועים הוא גם הפחות טוב...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

האם ה - V-1 ULTRA או ה - KUFORMULA VF1 PLUS הולכים להגיע לארץ ?

פורסם

V-1 ULTRA הוא גוף קירור דיי ותיק... הרבה חיכו/חיפסו אותו בארץ ולא מצאו וכניראה שהוא לא יגיע...

SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS פשוט לא ראיתי ולא שומעתי עליו באף חנות...

פורסם

כשחיפשתי ביקורת על ה VF900 (בתארד שביקשתה ממני) ניתקלתי בהשוואות של כל הגופים האלו (לא כולם באותה ביקורת) .

ה SYTRIN KUFORMULA VF1 PLUS הוא הטוב ביותר אבל הוא מכוער ובעיתי ומרעיש יותר מרוב הקירורים השקטים שהצגתה ..

ה THERMALRIGHT V-1 ULTRA לא נימכר בארץ ועם שני מאווררים הוא כניראה הטוב ביותר אבל הוא רועש הבה יותר ויקר יותר

הARCTIC COOLING ACCELERO X2 הוא הזול מכולם והשקט מכולם אבל מבחינת ביצועים הוא גם הפחות טוב...

זה תלוי איזה מאוררים אתה מרכיב עליו....את זה שמגיע איתו בקושי אפשר לשמוע

פורסם

לפי ביקורת שעשו פה דיי מזמן , הקרור המקורי של ATI והX2 זהים מבחינת קרור , אבל הX2 שקט פי 1000 , אם אתה רוצה לעשות לXT אוברקלוק שישתווה לXTX , הוא מתאים לך לדעתי , ואגב , לפי ביקורות מחו"ל, הXT והXTX מגיעים לאותו דבר באוברקלוק , אז בכל מקרה אין טעם לקנות XTX

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני קונה X1950PRO 512MB ;)

פורסם

אה... בביקורת השתמשו בX1900 CF EDITION , ואמרו שלא לכל סדרת X1900 הX2 מתאים , אז כדאי לבדוק ביקורות מחו"ל במקרה הזה

פורסם

נו, TOM's כנראה חשבו עליך כשערכו את ההשוואה הזאת.

http://www.tomshardware.com/2006/08/30/vga_heat_pipe_cooler_roundup_2006/

קריאה מהנה.

ודרך אגב, אני משתמש בקירור של זלמן, ואני פשוט לא שומע אותו. לפעמים אני פותח את המארז רק כדי לבדוק שהוא עובד :lol:

זה מדהים כמה שקט הוא, גם כשהוא על מקסימום מהירות סיבוב.

פורסם

ה THERMALRIGHT V-1 ULTRA לא נימכר בארץ ועם שני מאווררים הוא כניראה הטוב ביותר אבל הוא רועש הבה יותר ויקר יותר .

מכוער? ממתי זה שיקול?

חוצמזה יופי זה עניין של טעם.

פורסם
  • מחבר

נו, TOM's כנראה חשבו עליך כשערכו את ההשוואה הזאת.

http://www.tomshardware.com/2006/08/30/vga_heat_pipe_cooler_roundup_2006/

קריאה מהנה.

ודרך אגב, אני משתמש בקירור של זלמן, ואני פשוט לא שומע אותו. לפעמים אני פותח את המארז רק כדי לבדוק שהוא עובד :lol:

זה מדהים כמה שקט הוא, גם כשהוא על מקסימום מהירות סיבוב.

הביקורת רק מחזקת את מה שהראתה הביקורת שאני הבאתי: ה - X2 שקט יותר מהזלמן וגם בעל ביצועים טובים יותר במהירות מאוורר מקסימלית ב - LOAD וגם יותר זול (139 ש"ח בפנדה).

אני הולך עליו :xyxthumbs:

ה - EVERCOOL TURBO 2 שקט באותה מידה כמו ה - VF900-CU ומספק ביצועים יותר טובים ב - LOAD וזול יותר מהזלמן (עולה 149 ש"ח בגולדטופ).

מה שיש להגיד לזכותו של הזלמן הוא שהוא שקט ומספק את הביצועים הטובים ביותר במצב - IDLE.

פורסם

ARCTIC COOLING סוסים בקירור וזה ידוע , אבל על זלמן אני מתפלא... טוב , אני בעצמי קונה 1900XT בקרוב , ואני גם הולך בגדול על הX2 , בעיקר בשביל לסחוט לכרטיס תאמא באוברקלוק , ולהוכיח לכל אלה פה שיש להם דולרים במקום עישונים בעייניים שאוברקלוק מפצה על חוסר כסף , ואם חושבים על זה, זה גם הרבה יותר כיף :lol: :lol: :lol: , עכשיו תגובה יותר קשורה , אם אתה קונה כזה קרור תן באוברקלוק , זה ייתן ביצועים גבוהים , והכרטיס יחזיק על הכל הכי גבוה (הכוונה לרזולוציות , פילטרים , טקסטורות וכאלה ) יותר זמן , וגם אחריי שזה יהייה יותר מדיי בשבילו אתה לא תצטרך לקנות מחשב חדש לעדו הרבה זמן , בקיצר , אוברקלוק זה פיתרון נוח... הנקודה היא בתכלס , תהנה מהכרטיס ומהקרור השקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים