פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים היי המחשב שלי מתחמם יותר מידי הוא מגיע ל-63-70 מעלות ואז מתכבה יש לי : AMD ATHOLON 2500+ EPOX 8RDA3I 512 MB TWINMOS ניסיתי לנקות את המארז ואת המאווררים מאבק ניסיתי לסדר את הכבלים שיהיה אוורור טוב בעזרת אזיקונים ניסיתי לקחת את המאוורר של הספק הישן ולהתקין אותו במארז שום דבר לא עוזר??? מה לעשות אני כבר משתגע??? אולי לנסות למרוח משחה טרמית??? להוסיף מאווררים??? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים המאוורר של המעבד מסתובב טוב?אם אין עליו כבר אחריות אז תשמן אותותבדוק שהגוף קרור של המעבד יושב טוב, אין עליו/בו אבקאם לא יעזור תנסה להחליף משחה טרמית
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים המאוורר של המעבד מסתובב טוב?אם אין עליו כבר אחריות אז תשמן אותותבדוק שהגוף קרור של המעבד יושב טוב, אין עליו/בו אבקאם לא יעזור תנסה להחליף משחה טרמיתבאיזה שמן אפשר להשתמש? זה בטח צריך להיות משהו מאוד עדין?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים WD40, אפשר להעזר במדריך לשימון מאוררים כאן באתר.מניסיון עבר עם AXP 2500, להגיע ל60-70 מעלות זה ממש לא הגיוני כל עוד אתה לא באוברוולט', אלא אם יש בעיה במגע בין המעבד להיטסינק.תנסה לפרק אותו ולהרכיב מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.