פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט.איך אני יכול לפתור את הבעיה ?תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אם באף אחת מהאפשרויות הוא לא עולה, אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלהתקין אותו מחדש.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים כפי ש- liiight אמר- להתקין מחדש. כמובן שאתה לא חייב למחוק את הכל אלא לבחור בהתקנת תיקון (upgrade) ולא בהתקנה חדשה... בעצם מה שתשיג על ידי זה יהיה שחזור קבצי המערכת שסביר להניח שנפגמו אם אתה לא יכול להעלות אפילו במצב בטוח.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אם NERO גרם לבעיות אז אולי ניסיון לנתק את ה CD או הצורב ולהעלות את חלונות יצליח. נסה לנתק כל חומרה לא הכרחית (אפילו עכבר). פעם התקנה של דרייבר עכבר גרם למערכת שלי לקרוס ולא לעלות אפילו ב SAFE MODE. ניתוק העכבר אפשר לי להשתמש במקלדת ולהסיר את הדרייבר.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.