פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ואני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוחלוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P4S800
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר הורדתי את הקובץ וחילצתי אותו וזה לא מתקין .יש אולי לינק אחר קובץ אחר .תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הורדת את ה SoundMAX Audio Driver version 5.12.01.3665 WHQL for Windows 98/ME/2K/XP. נכון?ודבר שני איזה הודעת שגיאה אתה מקבל?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אני יכתוב לך בדיוק .לחצתי על האתר ששלחת לי ראיתי שם כל מיני סוגי דרייברים הנה>AUDIO BIOS BIOS-Utilities IDE LAN Manual Utilities VGA לחצתי על audio ואז הוא הביא לי מלא סוגים להורדה של כל מיני מערכות הפעלה אז בחמישי מלמטא מצאתי winxp הורדתי את הקובץ ע"י לחיצה על usa וזה ירד .חילצתי אותו לחצתי על instl והמחשב הגיב כאילו לא לחצתי בלי שום הודעת שגיאה .פרמטתי את המחשב שוב ולאעזר .אני מאמין שכל מחשב יגיב ככה .או שאולי אני לא יודע להתקין אם יש לך עצה אני מודה לך
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר כן. אמרתי לך אני לוחץ עליו וזה לא מגיב כלום שמע הרגע נסתי גם במחשב חילצתי את הקובץ לחצתי על תקית win xp ואותו דבר זה לא מגיב כלום .אתה יכול לנסות אפילו במחשב שלך אחי. בחיית יש לך לינק אחר או משהו .בלי זה המחשב שלי לא שווא כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.