פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר המחלק זכרונות אמור להוריד את המהירות של הזכרונות ? כי אם כן אז הורדתי אותם למהירות של 154MHZ. והם עובדים ב DUAL יחד 309MHZ.אולי אני צריך לעלות מטח ?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים המחלק זכרונות משנה את תדר הזכרונות.כשמגיעים לנקודה שבעצם הזכרונות לא יכולים לעמוד בתדר שלהם מתחילים לשחק עם מחלקים, קודם תשנה את המחלק ל 5:4 - 166MHZ 333ותנסה להעלות שוב את הבאס לאט לאט בעישריות, אם שוב אתה נתקע תנסה להוריד למחלק נמוך יותר,לאחר מכן תעלה תזמונים ל- 3-4-4-8 , והעלת מתח למעבד וכו'.. אל תצפה להיגע רחוק עם המערכת הזאת, יש לך זכרונות value ולוח לא משהו ב OC.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים בדיוק אני לא יכול להגיד לך כי אני לא מכיר את הביוס שלך. (משתנה לפי לוח האם)בתוך הקטג' של ה OC צריכה להיות עוד קטג' של זכרונות, חפש אל תתעצל, קצת ידע בסיסי באנגלית ומחשבים.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר צילמתי לךאיפה שזה צריך להיות .. אתהיכול להגיד לי אפה זה ?במסך למטה יש רק העלאת מטח ..אני רואה שהתמונות לא עובדות .. אז זה מה שרשום:HT frequency ratio - AUTOCPU frquency - 210K8 CPU Clock Ratio - AUTOCurrect DDR Speed - 420 תצוגה בלבדDDR Clock / Timing Mode - ManuelCPU/DDR Clock Ratio - 2/2DDR Speed - 420 תצוגה בלבדDDR Timing - ManuelCAS# latecy (Tcl) - 2.5Min RAS# active timr (tras( - 9TRAS# TO CAS# dealy (TRCD) - 4TRow Prechrge - 4T Row To Row dealy - 3TRow Cycle Time - 12TRow Refresh cyc time(Trfc) - 16TRead-To-Read dealy (TWTR) - 4TWrite Recovrey Time (TWR) - 3 Bus ClockWrite To Read Dealy (TWTR) - 2 Bus ClockRefresh Rate (TREF) - 100MHZ, 3.9 usזה מה שרשום מילה במילה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר עוד תמונות - DCAM0360.JPG ניראת הכי טוב ובבקשה שמישהו יעזור לי עם המחלק זכרונות...ה5:4 שהתכוונת אליו קשור ל 2/2 2/1.5 2/1 וכו ? כי אני לא מוצא את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אני לא בטוח תנסה 1/3/4/6כנס לאחד מהם ושם כבר צריך להופיע בברור המחלקים והתדרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.