עבור לתוכן

חיבור 2 סידירומים? בעיה

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל)

עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני...

וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני..

מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם..

וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה :nixweiss:

האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הפיתרון בשבילי? :yelclap:

תודה רבה לעוזרים!

מקווה שהבנתם אותי חחח :xyxthumbs:

פורסם

תנסה את הגמפרים כוון גונן אחד למסטר והשני לסלייב וחבר אותם על אותו כבל מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תנסה את הגמפרים כוון גונן אחד למסטר והשני לסלייב וחבר אותם על אותו כבל מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

איפה אני עושה את זה? דרך הביוס?

פורסם

כאשר מחברים שני כוננים על כבל אחד, צריך שאחד יהיה מאסטר והאחר סלייב

יש מאחורי כל כונן ,ג'מפרים לשם כך

http://www.systemaxdev.com/productmedia/htmlimages/cten/LiteonOptical/100274-back.jpg

הנה בתמונה איפה שכתוב " MASTER/ SLAVE JUMPER" ניתן לשים את הג'מפר הירוק הקטן באחד משלושת המקומות שם

(על הכונן או מעל ההמקומות כתוב איזה מקום מה עושה(מאסטר/סלייב)

אתה צריך שאחד מהכוננים שלך יהיה מאסטר והאחר סלייב

פורסם
  • מחבר

הופה תודה! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

פועל מצוין!

תודה למי שעזר! :D

ותגידו גם HD אני עושה אותו דבר עם הIDE גם פה אם אני ישנה את זה אז זה יעבוד לי? או שאיאפשר 2 HD דרך IDE?

פורסם

אותו דבר בדיוק

פורסם

כנ"ל לגבי דיסקים קשיחים

כלומר אפשר לחבר שני דיסקים קשיחים על אותו כבל, והדיסק קשיח של המערכת צריך להיות המאסטר

מומלץ לחבר דיסקים קשיחים לא על אותו כבל של הסידירום/צורב/...

פורסם
  • מחבר

פשייי :yelclap: :yelclap: פועל כמו גדול!!

רק זה עושה קצת קולות חחחח אין לי מושג למה אני יבדוק את זה מחר..

אבל ככה פועל מצוין תודה רבה רבה רבה רבה לכם! :yelclap::xyxthumbs::yelclap::D :D :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים