עבור לתוכן

smartwrap - המוצר הגאוני הזה נמכר בארץ?

Featured Replies

פורסם

http://www.sumajin.com/online-Smartwraps.html

רעיון גאוני, גם לאוזניות כפטור שמכניסים לכיס ואז כמוציאים אותם מהכיס לוקח רבע שעה לסדר את הכבל מחדש, או לאוזניות עם כבל ארוך מדי שמפריע.

השאלה היא האם אפשר למצוא את זה בארץ?

פורסם

רבע שעה לסדר כבל מסכן של אוזניות כפתור?

תשמע אחי יש לך בעיות רציניות, או שחיברת את האוזניות לקבל מאריך של חצי קילומטר, או שאתה סתם ט*פש.

פורסם

לא רבע שעה, אבל לוקח זמן לסדר שוב את הכבל באזניות...זה נראה ממש נוח הדבר הזה, למרות שאפשר לאלתר משהו, זה לא מוצר היי טק...

אבל חביב שמישהו חשב על זה

פורסם

גיאוני?

LOL

שמים על כזה דבר חוט תפירה.........

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם אבל לי יש OMX50 ובגלל שיש להם צורה של וו לכל אוזניה + כבל של 170 ס"מ שמתפצל ל 2 זה יוצר הרבה מאוד קשרים כל פעם שאני מכניס אותם לכיס, לא לוקח רבע שעה (אתם כאלה מילוליים... ::)) אבל לוקח הרבה זמן כדי להתיר אותם..וזה מעצבן.

ואני עומד לרכוש K81 DJ (צפו לעידכונים) ויש להם כבל מאוד מאוד בעיתי של כ3 מטר, וזאת הולכת להיות בעיה לא קטנה.

ואם יש לכם רעיון איך לאלתר דבר כזה פשוט שיראה טוב תשתפו.

וכן.... זה גאוני, למה? כי זה פשוט ונחוץ.

(אגב ה"טוען" החדש הזה של האתר חמוד.

תתחדשו (: )

פורסם

אני גם ראיתי אתה זה לפני שנה+ וחשבתי שזה נחמד.. אבל במקום לשלם את 10 דולר לחתיכת פלסטיק (בלי משלוח.. זה די מגוחך), פשוטט ביקשתי מחבר שלי עם סדנת עבודה לעשות לי אחד כזה..

ועד היום הוא שוכב במגירה.. זה לא כזה נוח וגם הליפוף של הכבל גורם לו להסתלסל בצורה מאוד מעצבנת אחרי שאתה מוציא אותו מהפלסטיק.. בלתי אפשרי ליישר אותו אחרי זה..

קיצור לא כזה להיט..

פורסם

זה מוצר שפונה לקהל יעד מצומצם יחסית...

כשהיה לי נגן אצבע סינית תמיד הייתי מלפף את האוזניות סביבו(לא אלה שבאו איתו אלא סוני ב70 ש"ח וגם איזה פנסוניק ב50 ש"ח..)..(כמו כולם...)

לא הבנתי למה כל פעם האוזניות היא מתקלקלות, נשברות ונקרעות. עד שהבנתי שזה בגלל הליפופים...

מאז שקניתי את האייריבר H10 20GB שלי, אני משתמש בזה(מצטער על האיכות.. שמתי לב שאין פוקוס רק כשהעברתי למחשב וכבר לא היה לי כח לצלם שוב ;) ):

1157106617.JPG

1157106637.JPG

(זאת קופסא שהייתה פעם של טבעת...)

לוקח לי בדיוק 10 שניות לגלגל את החוט של האוזניות ולשים אותו בקופסא...

עריכה:

LOLLLLLL חחח הקטע שלפני התמונות נשמע בול כמו פירסומת... ("פעם הייתי עושה בלה בלה ועכשיו, מאז שקניתי את בלה בלה אין לי יותר בעיות ואני עושה בלה בלה...")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים