עבור לתוכן

רוצה LCD לחדר (טלויזיה)

Featured Replies

פורסם

PIL27GS

זה כנראה לא דגם מומצא, כי גם המחשב שלי מזהה אותה בשם הזה.

• תגובות 45
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר לא קשור..

פורסם

כנראה שהוא לא ראה את ה LG האמיתי וכמובן שהוא היתכוון ל אתה עושה צחוק קנית את הLG הדגם הישן מתצוגה בחצי מחיר ? חרא של דבר

תעשה טובה :lol:

מעניין איך הסתרת את הסמל שלה ? גירדת את המדבקה ?

תראה אין ביכלל מה לדבר בן החברה הזאת ל LG או SONY או SHARP או עוד כמה חברות באמת שאי אפשר

בכל מצב תן את הדגם אני אבדוק את העיינין

יכל להיות שראיתה באופיס דיפו את הפלאזמות ואת הLCD שלהם ואז גיליתה שלא רואים טוב כי הם מחוברים במפצל או משהו דומה שמוריד מהאיכות משמעותית

פורסם

אני לעולם לא קובע איכות עפ"י המראה של המסכים בחנות. הם מחוברים במפצל, הם לא מכווננים, ולך תדע כמה זמן הם שוכבים שם וכמה אבק הצטבר עליהם.

ו "לגרד את המדבקה?", לא. הלוגו מוטבע באותיות ברזל בתוך הפלסטיק, ככה שאי אפשר לגרד אותן כל כך...... כיסיתי את זה במדבקה שחורה.

אתה רוצה לצאת פראייאר ולשלם פי 2 בשביל לראות "LG" מוטבע על הטלויזיה שלך? שיהיה לך בכיף :xyxthumbs:

שאני אומר שיש לי סטנדרטים של איכות, אני מתכוון לזה. אתה יכול לזלזל ולקבוע עובדות בלי לראות את זה אפילו. כי כמובן, אתה יודע הכל. וכמוך אני מכיר עוד מליון.

פורסם

לדעתי אתה מפרסם את שופרסל דיל שמוכרים שמה PILOT אפילו בזאפ לא מופיע פילוט יחרטטן די כבר לדבר שטויות בבקשה

>:(

פורסם
  • מחבר

GOD! הבנאדם אמר את דעתו בשביל לעזור לי. אתם לא מסכימים איתו אבל די לחפור! אני מעדיף ללכת לראות את הטלויזיה אצל מישהו ולא בחנות בגלל כל הסיבות שאמרתם.

עוד דבר, מה הכדאיות של קניית פלזמה ולא LCD?

תודה :)

פורסם

לדעתי אתה מפרסם את שופרסל דיל שמוכרים שמה PILOT אפילו בזאפ לא מופיע פילוט יחרטטן די כבר לדבר שטויות בבקשה

>:(

מה אני אגיד לך, ממש מעניין אותי שופרסל דיל.

www.newpan.co.il

שם כן מופיע פיילוט. מספיק לך נודניק?

ואתה, החרטטן הראשי, קורא לי חרטטן? מעניין. שוב אני אומר לך, אתה מוזמן לבוא לראות את הטלויזיה.

אם הייתי איזה סוכן פרסום בשופרסל דיל, איך תסביר את זה שהעליתי תמונות של הטלויזיה שלי שישבה על השולחן אצלי בחדר? o_O

אגב, אם מישהו רוצה לראות תמונות של הטלויזיה עכשיו שתליתי אותה על הקיר- אתם רק צריכים לבקש :]

bykeking- אין כל כך כדאיות. הרזולוציה נמוכה יותר, אורך החיים נמוך יותר, יש תופעה של צריבת תמונה, והתמונה דוהה אחרי שנתיים בערך.

היתרון היחיד זה שיראו בה שידורי טלויזיה טוב יותר כי הרזולוציה בה נמוכה יותר. אבל ברגע שיעברו לשידורי HD בארץ, ההובלה הזו תעבור ל LCD.

פורסם

גם שם אין חיפשתי גם לפי חברה וגם לפי השם

אגב אם אתה עובד או מפרסם שופרסל דיל אז מן הסתם שהיה אצלך משהו כזה בזול ולא כל מה שנימצא בתוך הבית שלך שלך

:screwy: :screwy: :screwy:

אני מאמין לך שהיא שלך אין צורך לריבים אתה יכל לעלות תמונה ואף מוזמן :D אני יראה אותה אם היא טובה אז סבבה

פורסם

PIKA, אתה פלצן בצורה שלא להאמין! לא מספיק אתה בא ומספר שטויות על חרתא סיני שמיוצר משאריות של כל החברות האחרות ואומר שזה טוב (ואני מדבר מהרבה יותר ניסיון ממך! רוצה להתווכח? תהנה. אני במקרה קניתי בשנה האחרונה 2 טלוויזיות בתקציב של 20000 שקלים אז אל תבלבל תשכל). אתה עוד בא ואומר ש-LCD עדיף על פלזמה. בפלזמה יש רזולוציה מספיק גבוה, רזולוציית HD קיימת גם בפלזמה. החיסרון היחיד של הפלזמה הוא שאין בגדלים של מתחת ל-37" שזה לא ממש חיסרון. מבחינת איכות תמונה בשידורים של יס והוט אין מה להשוות, וגם ב-DVD אין מה להשוות. כן, בקטעים של פרחים וים שמראים במגה ובשופרסל אתה תראה יפה ב-LCD. אבל תשים קטע של אקשן או קטע חשוך, ותראה איך כל LCD נחנקת. אני קניתי לעצמי לחדר CRT 32" בגלל שכל LCD בפחות מ-10000 שקלים (בגודל 32") היא חרא. יש לי בסלון פלזמה 42" לא HD ולא כלום. אני מחבר אותה לחיבור VGA מהמחשב, והאיכות שאני מקבל שם תקרא תתחת גם ל- הטובה ביותרLCD במחיר שלה בלי להתאמץ. אני מבטיח לך שב-LCD שלך אי אפשר לראות את שר הטבעות לדוגמא. בקטעים של הקרבות התמונה תימרח, ובקטעים שמצולמים בתוך "מורדור" אתה לא תראה כמעט כלום בגלל שאילו צילומים חשוכים ולטלוויזיה שלך יש קונטרסט של מסך מחשב מפני 4 שנים לפחות.

אז בוא ותפסיק לבלבל את הביצים! רוצה להמליץ? אחלה, המלצת. הוא יילך ויבדוק. אבל שלא תבוא ותשקר ותזרוק שטויות לאויר ועוד תדבר שטויות כמו "אם כבר לא וידאופיל אל אימג'ופיל", ואל תתווכח עם אנשים שאומרים דברים הרבה יותר מושכלים משלך, ולהם יש גם במה לגבות את זה (ואני לא מדבר על עצמי לצורך העניין, אלא על כמה אנשים אחרים שהגיבו פה). אני לא נוטה לפנות אל אף אחד בצורה חריפה שכזו, ואני באמת מצטער על השפה הנוקשה שאני עושה בה שימוש במהלך הפוסט הזה. אך הברבורים הטפשיים שעוברים בפורום הזה בזמן האחרון באמת עוברים כל גבול.

Anatoli.

פורסם

בקשר לקטע של "וידאופיל", התייחסתי לתקינות המילה. אתה לא צריך להתרעם.

שר הטבעות אמרת? ראיתי את שיבת המלך. רואים יופי. רוצה לבוא לראות?

לטלויזיה שלי יש קונטראסט של 1:1000. למסכי מחשב לפני 4 שנים היה קונטראסט כזה? בכיף.

שוב אני אומר- רוצה לבוא לראות בעצמך? אתה מוזמן. לי נמאס שאנשים מחליטים עוד לפני שרואים.

לכו בגישה של "אני לא פוסל, אני מוכן לנסות". ניסיתם? עכשיו תפסלו אם זו באמת הדעה שלכם.

ואגב, אני לא רואה איך אפשר לקרוא תחת. אני אישית לא נוהג לכתוב שם דברים, אם אתה כן, זה מעניינך. אם כבר, לקרוע.

ומה הקשר הנסיון+כמה שאתה מבין לגודל הכיס שלך?

קנית טלויזיות בחצי מליון שקל? במיליארד וחצי שקל? שיהיה לך בכיף, הכיס שלי לא עד כדי כך עמוק. ועומק הכיס בכלל לא רלוונטי בעניין הזה, אז אפשר לדעת למה אתה מערב נתון כזה שטותי?

בכל מקרה, על הפורום הזה לא הייתי ממליץ כל כך בעניין. אפשר ללכת ל hometheare

יש שם אנשים שמבינים יותר ממני, ממך, או מכל אחד אחר בפורום הזה.

פורסם

א: לא קשור עומק הכיס, קשור ההתעניינות בתחום. ברגע שאני מוצא 20K אני מתעניין. ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שמעבר לעשרות התייעצויות שעשיתי עם אנשים שונים, כמו מרטין לדוגמא (מהום-טיאטר היקר לך כל כך, שגם הפנה אותי למקום שבו בסופו של יום רכשתי את המסך), עברתי בלא פחות מ-9 חנויות, וראיתי לא פחות מ-100 מסכים שונים, בגדלים שונים, עם סוגים שונים של טכנולוגיית תצוגה בשימוש, ומחברות שונות בתקציבים שונים.

ב: אל תבלבל את השכל. מספיק בלבלת תביצים 4 עמודים, עכשיו לפחות תפסיק. אני ראיתי את החרא שאתה מדבר עליו, גם לי יש שופרסל מסריח ליד הבית, זה זבל טהור. וכן, קונטרסט של 1000 זה בושה, במיוחד שזה מה שרשום, אז מעשית אני אתפלא אם יש לך בכלל 600.

בנוגע להום-טיאטר, אז לא רק ששאלתי, ולא רק שאני חבר בפורום ההוא הרבה לפני ששמעת עליו, אני גם מפרסם שם כתבות, אז בוא לא נתווכח. כמו שאמרתי, המלצת? כל הכבוד, הוא יילך ויראה, ויחליט בעיניים שלן. עכשיו תפסיק לבלבל את הביצים ולשקר בלי הפסקה. לא צריך לצאת למסעות צלב בשביל להוכיח לכולם שמה שיש לך זה הכי טוב. הדבר היחיד שתוכיח זה שאתה עיקש שלא מוכן ללמוד מטעויות.

Anatoli.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^

עכשיו מי פלצן?

ושוב, התעניינות לא קשורה לעומק הכיס. לי אין 20 אלף לבזבז על טלויזיות, כמה שאני לא אתעניין. חבל, אה?

אתה ראית יותר מ 100 מסכים, אני ראיתי 37. אני לא קופץ על הדבר הראשון שאני רואה.

וזו רק המלצה ידידותית- אתה מוזמן לשמור פה על רמת השפה שלך, אדון כתב יקר. התגובה שלך כל כך מצחיקה אותי. "מסעות צלב בשביל להראות שמה שיש לי זה הכי טוב"? מה שיש לי זה לא הכי טוב. זה הכי טוב בתחום המחירים הזה, זה כן. אני לא מעמיד את הטלויזיה הזו מול טלויזיות של 6000 ו 7000 שקל.

לשקר בלי הפסקה? למה לא, תגיד שאני גם לוקח שוחד ובגללי הממשלה שלנו נראית ככה.

אתה לא מכיר אותי, וגם לא תכיר, ואני שמח שכך. ככה שאת ההחלטות הפתאומיות שלך, היריות מהמותן, והטחת ההאשמות, אתה מוזמן להטיח בביצה הקרובה, אתה מדבר עליהן כל כך הרבה, אז הגיע זמן שתיתן להן קצת יחס.

יש דרך וצורה להביע דעה. ואתה, כחבר בצוות האתר הזה, אמור לשמש דוגמה לזה.

פורסם
  • מחבר

:s07:

בכל מקרה, אין פלזמות מתחת ל-37"? כי זה בסה"כ לחדר שלי (4.5X3.5) וזה גדול מדי. עם יש, אני יכול להכניס פלזמה טובה בתקציב שלי?

תודה :)

פורסם

PIKA, אני מעדיף שלא הליגרר לוויכוחים, באמת שיש לי דברים חשובים יותר לעשות. רואים שאתה עיקש ולא מוכן לקבל את העובדה שזמנים משתנים. פלזמות של ימינו הן לא של פעם. תתעדכן, יש הרבה שינויים.

bykeking, בתקציב שלך אני לא ממליץ לך לא על LCD ולא על פלזמה, אלא רק על CRT. אני קניתי לעצמי CRT 32" לחדר ואני מרוצה עד הגג. עלתה לי 5000 שקלים (לפני 10 חודשים) ואין שום LCD בתקציב של פחות מ-9000 שקלים שמתקרבת לאיכות הזו. אתה מוזמן כמובן להגיע ולהרשם אצלי במידה ולא תמצא אותה. הדגם הוא 32ZH46 של טושיבה (מה שאומר אחריות מלאה של שנה להכל, ועוד 4 שנים נוספות למסך).

Anatoli.

פורסם

אני תומך באנטולי עם פילוט אין כזה דבר ניסיון מי ירצה ביכלל להיתנסות איתם

ואולי אם תשווה אותה לטלויזיה באותו מחיר יצא אותו דבר פחות או יותר כי זה יהיה גרטס טוריבה או כל זיוף אחר

כמו שאמרת מילים מאלומניום מודבקות על פלסטיק (זול )

אתה מוכרח כל כך להיות עקשן ? כן יש לך משהו הכי טוב שיש :lol: ( :'( :screwy: :'() אז די

הפעם הראשונה שאנטולי הגיב וכל השאר זה לא מילה בסלע זה מילה בסלע יסוד שעובר בכל לח מתחת לאדמה והוא מבין

PILOT זה מדבקה זולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים