עבור לתוכן

רוצה LCD לחדר (טלויזיה)

Featured Replies

פורסם

לא היתי מכניס אותה לטובות אבל יכל להיות שיש לה דגם או שנים שיש לו מיפרט טוב על הדף

• תגובות 45
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך לשופרסל דיל, יש שם ב 3800 טלויזיה 27" של פיילוט. זו תהיה עסקת חייך, תאמין לי

אני לקחתי אחת, ולי יש סטנדרטים מטורפים של איכות. פשוט לא מסתדר עם משהו לא איכותי מספיק, זה מחרפן אותי

אני מברך כל רגע מאז שלקחתי את הטלויזיה הזו :xyxthumbs:

יש HDMI וכל סוג חיבור אפשרי חוץ מ DVI (אבל יש מתאם HDMI ל DVI)

ניגודיות 1:1000, תאורה 600 ניטים (אני על 35 אחוז בהירות וזה בהיר בטירוף.)

פתחתי ת'רד על זה פה לא מזמן, יש שם תמונות :xyxthumbs:

לך תראה, תבדוק מה דעתך עליה. תבקש שישימו לך סרט ב DVD

עריכה-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199598.0

פורסם

פילוט זולים ועל הזול משלמים בגדול

קניתי די וי די של פילוט חביב לאלה ב 200 שקל חתיכת חרא מיתחממת כזאת עוד לא ראיתי היתי צריך להחליף אותו 3 פעמים כדי ליראות סרט

בגדול היא חברה לא משהו אבל יכל להיות שיש לה מוצר אחד או שנים טוב כמובן שהוא לא יחזיק כמו משהו יותר איכותי אחרי הכל

זול זה לא חלקים טובים

פורסם

פילוט זולים ועל הזול משלמים בגדול

קניתי די וי די של פילוט חביב לאלה ב 200 שקל חתיכת חרא מיתחממת כזאת עוד לא ראיתי היתי צריך להחליף אותו 3 פעמים כדי ליראות סרט

בגדול היא חברה לא משהו אבל יכל להיות שיש לה מוצר אחד או שנים טוב כמובן שהוא לא יחזיק כמו משהו יותר איכותי אחרי הכל

זול זה לא חלקים טובים

ספר את זה לטלויזיה שלי בבקשה.

הטלויזיה הזו:

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16251&ref=Zap

נפלה מולה בהשוואה ישירה שערכתי ביניהן. אלו היו 2 הדגמים האחרונים ששקלתי.

DVD של פיילוט לא היה לי, אבל עם טלויזיות של פיילוט יש לי נסיון טוב מאוד. זו הטלויזיה הרביעית של פיילוט במשפחה שלי.

34" CRT אצל דוד שלי, עוד אחת באותו גודל אצל סבא וסבתא שלי, LCD של 42" אצל קרובים שלי שאני לא אתחיל לתאר מה דרגת הקרבה שלהם, וזו הרביעית.

פורסם
  • מחבר

תודה פיקה! אני יבדוק את זה.

:xyxthumbs:

פורסם

פיקה,היא נפלה בהשוואה שלך,יכול להיות שמישהו אחר שיראה את הפיילוט לעומת הסמסונג לא יבין על מה אתה מדבר.

פורסם

ההשוואה שלי: סרט באיכות גבוהה, DVD לפחות, ופשוט לראות מה נראה יותר טוב אחרי כוונון, ובנוסף מאפיינים כמו תכונות וכו'.

אם זה נראה יותר טוב, אז זה פשוט נראה יותר טוב o_O אין פה הרבה מה לא להבין או לשנות....

אבל ניתן לבחור לבדוק, כמובן, שיראה מה מתאים לו. אני רק המלצתי :xyxthumbs:

פורסם

תראה במחיר שהיא עולה היא כנראה שווה את זה יש אחריות לא ? בג'מבו וכאלה מחליפים בלי לישאול אם משהו מיתקלקל

אז אחלה אם נראה לך טוב כך אחת

פיקה תן עליה עוד פרטים מחיר אחריות מיפרט וכו כולל באנדל

פורסם

בטח יש אחריות

אחריות "מלכותית" לשנה ע"י ניופאן (תקראו באתר שלהם על אחריות "מלכותית")

פרטים:

27"

רזולוציה 1366X768

ניגודיות 1:1000

זמן תגובה 8ms

תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים)

כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: )

טיונר מובנה

באנדל:

טלויזיה+רגלית (בא מורכב כבר)

שלט+סוללות

כבל VGA

כבל RCA

כבל Composite ל HD (חיבורים אדום-ירוק-כחול)

כבל S-Video

כבל אודיאו (3.5 מ"מ ל 3.5 מ"מ, לקבלת אודיאו מהמחשב)

חוברת הוראות באנגלית+חוברת הוראות בעברית

אגב, אם מישהו לוקח את הטלויזיה, ומנסה לחבר רק את כניסת האודיאו בשביל לבדוק את הרמקולים- אל תיבהלו שהרמקולים לא פועלים. לטלויזיה יש מנגנון השתקה. אם הטלויזיה לא מקבלת תמונה, היא גם לא תפלוט קול (אלא אם כן זה דרך RCA, ששם כן אפשר לקבל גם קול בלי תמונה)

מחיר- 3800 ש"ח בשופרסל דיל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אני מקווה שעד שבוע הבא יהיה לי זמן לקפוץ לראות אותה.

:)

פורסם

לך לשופרסל דיל, יש שם ב 3800 טלויזיה 27" של פיילוט. זו תהיה עסקת חייך, תאמין לי

אני לקחתי אחת, ולי יש סטנדרטים מטורפים של איכות. פשוט לא מסתדר עם משהו לא איכותי מספיק, זה מחרפן אותי

אני מברך כל רגע מאז שלקחתי את הטלויזיה הזו :xyxthumbs:

יש HDMI וכל סוג חיבור אפשרי חוץ מ DVI (אבל יש מתאם HDMI ל DVI)

ניגודיות 1:1000, תאורה 600 ניטים (אני על 35 אחוז בהירות וזה בהיר בטירוף.)

פתחתי ת'רד על זה פה לא מזמן, יש שם תמונות :xyxthumbs:

לך תראה, תבדוק מה דעתך עליה. תבקש שישימו לך סרט ב DVD

עריכה-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199598.0

אתה מחובר ליס או HOT?

כיצד רואים שידורי עדוץ 2 למשל?

רוב טלויזיות ה- LCD ובעיקר הזולות היא עיבוד אות והתמודדות עם שידורי טלויזיה.

למי שמחפש LCD - לדלג על DVD של פרפרים ודוגמניות - תבקשו לראות טלויזיה.

פורסם

1- אני מחובר ל HOT, ואני יודע שב YES יראו יותר טוב.

2- אפשר לא לדבר שטויות בבקשה?

שידורי טלויזיה בארץ נראים גרוע על LCD בגלל שהרזולוציה שלהם נמוכה, והרזולוציה של LCD גבוהה. זה לא ישתנה.

רוצה לראות שידורי טלויזיה נפלא על LCD? קח מסך LCD ברזולוציה של עד 800X600. ואז תתבאס בסרטים.

אני רואה טלויזיה אצלי במצב 4:3, כלומר, רזולוציה 1024X768, מחובר בחיבור ה VHF כרגע. רואים בסדר, אבל אני עדיין מתעצבן מהקטע הזה של הרזולוציה הנמוכה והמסך המתוח. שאני אעבור לממיר דיגיטלי, שיחובר ב RCA, אני מניח שיראו קצת יותר טוב, אבל עדיין לא כמו שאני באמת רוצה. נחכה שישליטו שידורי HD בארץ :xyxthumbs:

פורסם

פיקה,

כל הטלוויזיות של Pilot גרועות. אולי בעינך האיכות טובה. אבל אני כחובב איכות תמונה מושבע (או במילים אחרות וידאופיל) יכול להגיד לך בביטחה שזו חברה מחורבנת לטלוויזיות.

א' כל הטלוויזיות מיוצרות בסין מחלקים באיכות הכי גרועה שיש ובבקרת איכות אפסית. ומעבד התמונה שהם שמים בכל הLCD שלהם חלש בטירוף.

ב' הטלוויזיות שלהן מחווירות לחלוטין ליד טלוויזיות של חברות אחרות. זהו מותג מדבקה ותו לא. איכות תמונה הוא בין התחומים היחידים בהם מותגים דווקא כן משנים משהו. ובשביל טלוויזיה איכותית מומלץ לקנות מחברה מוכרת כמו סמסונג, טושיבה, שארפ וכו'. ואם בכל זאת הרצון גדול והתקציב אינו מאפשר, ישנו מותג מדבקה אחד שהוא יחסית נורמלי, לך תבדוק טלוויזיות של Fujicom, הן מיוצרות מאותם צגים שמשתמשים בהם בטלוויזיות של שארפ (אך כמובן האלקטרוניקה מאחורי הצג והבקרת איכות נמוכה יותר)

פורסם

פיקה,

כל הטלוויזיות של Pilot גרועות. אולי בעינך האיכות טובה. אבל אני כחובב איכות תמונה מושבע (או במילים אחרות וידאופיל) יכול להגיד לך בביטחה שזו חברה מחורבנת לטלוויזיות.

א' כל הטלוויזיות מיוצרות בסין מחלקים באיכות הכי גרועה שיש ובבקרת איכות אפסית. ומעבד התמונה שהם שמים בכל הLCD שלהם חלש בטירוף.

ב' הטלוויזיות שלהן מחווירות לחלוטין ליד טלוויזיות של חברות אחרות. זהו מותג מדבקה ותו לא. איכות תמונה הוא בין התחומים היחידים בהם מותגים דווקא כן משנים משהו. ובשביל טלוויזיה איכותית מומלץ לקנות מחברה מוכרת כמו סמסונג, טושיבה, שארפ וכו'. ואם בכל זאת הרצון גדול והתקציב אינו מאפשר, ישנו מותג מדבקה אחד שהוא יחסית נורמלי, לך תבדוק טלוויזיות של Fujicom, הן מיוצרות מאותם צגים שמשתמשים בהם בטלוויזיות של שארפ (אך כמובן האלקטרוניקה מאחורי הצג והבקרת איכות נמוכה יותר)

הפיילוט שלי מול סאמסונג שעולה 5700 שקל, לקחה מבחינת איכות תמונה. אז אל תבלשט פה. חברה לא משנה בגרוש, אולי בנגני mp3 זה כן משנה, פה לא. צריך לבדוק את זה בעצמך, זה הדבר היחיד שחשוב בעסק הזה. 2 טלויזיות של אותה חברה יכולות להיות עם הבדלי שמים וארץ. הטלויזיות של marantz הן הוכחה ניצחת לזה. יש להם 2 דגמים של 32". אחת מהן פשוט מצוינת, צבעים מדויקים, תאורה חזקה והכל, השניה זוועתית, gohsting, וניגודיות נמוכה מדי. ההבדל ביניהן- 200 ש"ח.

אני סומך על מה שאני רואה בעיניים. ראיתי בערך 37 טלויזיות לפני שבחרתי את זו. ואגב, חובב איכות תמונה מושבע- אם כבר איימג'ופיל, או אימאג'ופיל, איך שלא תרצה לבטא את זה.

אתה כנראה לא מכיר את סטנדרטי האיכות שלי. מציק לי כל דבר קטן. אני מסוגל לזהות פיקסל שרוף ממרחקים, או קצב ריענון נמוך, או ניגודיות לא מספקת. צבעים מדויקים חשובים לי ביותר, אם יש אפילו טיפת Gohsting, אני פשוט זורק את הטלויזיה חזרה לחנות. כבר עברתי סיפורים עם בחירת מסך מחשב, החזרתי 8 מסכים לחנות.

לכל מי שיש ספקות, אתם מוזמנים אלי מצידי הביתה להויכח בעצמכם.

אתה לא יכול לעשות הכללות ולקבוע דברים לפני שראית בעצמך, וזה מופנה לכולם. אם למישהו יש עדיין ספקות- אתם מוזמנים, בכיף. שלחו לי בפרטי מתי אתם רוצים להגיע.

*בוא גם נספר לך סיפור קטן, עם חבר שלי שאמר אותו דבר- "פיילוט זה חרא, fujicom זה גם זבל, מותגים סיניים זולים, לא איכותי בגרוש, לא שווה, אצלי איכות תמונה הכי חשובה, בלה בלה בלה"

לא אמרתי לו איזו טלויזיה קניתי בסוף. אמרתי לו רק שקניתי טלויזיה, והזמנתי אותו לראות סרט.

הסתרתי את שם החברה שמוטבע על הטלויזיה, ואמרתי לו שבסוף הסרט יגיד לי איזו טלויזיה זו. ראינו את Enemy at the gates

בסוף הסרט, הנה תמצות השיחה:

"נו, מה אתה אומר? איזו טלויזיה זו?"

"אתה עושה צחוק? זו LG, ראיתי כבר הרבה שלהם"

"בטוח?"

"כן. גם נראה לי שאת זו ראיתי בחנות, הצורה שלה מוכרת לי"

"*מוריד את המדבקה*- LG אמרת?"

"מ-מה??? אבל....."

"תלמד שעד כמה שאתה "מבין" בתחום וחושב שאתה יודע, דעות קדומות זו עדיין טיפשות"

"אמרו לך כבר שאתה נוכל?"

"כן, פעמים רבות, תודה. מודה בטעות שלך?"

"מניאק |: "

פורסם

פיקה יש מצב אתה רושם תדגם המדויק?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים