פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לא יודע כבר מה לעשותיש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתייםבד"כ הוא בסדר גמורלאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעברוההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסקניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלוםמיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!!וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסקכלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלוררולא באמצעות הכנסת דיסקלעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למהלרוב זה משגע אותי כבר!!!תודה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לא יודע כבר מה לעשותיש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתייםבד"כ הוא בסדר גמורלאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעברוההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסקניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלוםמיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!!וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסקכלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלוררולא באמצעות הכנסת דיסקלעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למהלרוב זה משגע אותי כבר!!!תודה לעוזריםתנסה להכניס דיסק ניקוי עינית לכונן זה יכול לעזור ...הוא עולה משהו כמה 20 שקל +- ולפעמים הוא דאווקא די עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.