פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אין שום בעיההחיבור הזה נקרא RCA והוא סטנדטי לחולטין בהעברה של אודיו ווידאוכל מה שאתה צריך לקנות זה כבל RCA מזכר לנקבההכבלים האלה בדרך כלל באים בזוגות וכל מה שתצטרך לעשות זה להפריד ביניהם.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר יש אפשרות לקנות לפי אורך ?או שצריך להכין לבד ? (אם זה אפשרי בכלל)(אם זה אפשרי, איזה סוג כבל זה)דרך אגב, תודה על העזרה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים להכין לבד מאד מסובךזה כבל כל כך סטנדרטי שתוכל למצוא בכל אורך שאתה רוצהיותר פשוט יהיה לקנות זכר לזכר ומתאם קטן נקבה לנקבה כי כבל זכר לנקבה לא כל כך נפוץיש כאלה אפילו בהום סנטר
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר הבעיה היא אחרתאני צריך 2 כבלים כאלה שהחוטים שלהם יהיו לבנים או שקופים (שהגומי שעוטף את החוטים יהיה שקוף)וזה באמת נדיר (אני מקווה שאני טועה)ושכל כבר יהיה באורך 5 מ'
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הבעיה היא אחרתאני צריך 2 כבלים כאלה שהחוטים שלהם יהיו לבנים או שקופים (שהגומי שעוטף את החוטים יהיה שקוף)וזה באמת נדיר (אני מקווה שאני טועה)ושכל כבר יהיה באורך 5 מ'אפשר להשיג בכול אורך שאתה רוצה ולהכין כבל כזה זה שטויות אתה יכול לקנות כבל RCA L-R רגיל ולהפריד את החוטים עם אני הצלחתי להכין כבל S-VIDIO שלהלחים לקונקטור הזה 5 חוטים זה חלום בלהות הכול צפוף אז להלחים שיני חוטים זה סבבה ביותר .... ;Dאתה צריך כבל RCA שניי גידים
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר אז עכשיו צריך לקנות גם מלחם ואת הסליל הזה יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כבל כזה בלבן ? יש בהום סנטר ?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הסטנדרט הוא שחור כמובןאם אתה רוצה לבן או שתחפש הרבה (מאד) או שתקנה כבל ותכין לבד
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר זה כנראה מה שאני יעשההשאלה איפה אפשר לקנות כבל לבן כזה ואת החיבורים
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים זה כנראה מה שאני יעשה השאלה איפה אפשר לקנות כבל לבן כזה ואת החיבורים בתל אביב בהר ציון או בכול חנות אלקטרוניקה שמכבדת את עצמה כי זה דבר שצריך להיות בכול חנות אלקטרוניקה ואתה צריך קונק"ים של RCA זכרים ונקבות ... בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.