פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזורונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקההאם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כמה החומר שעל הדיסק באמת חשוב לך?כי יש מקומות שמשחזרים, הם מפרקים את הפלטות ומחברים אותם לראשים אחרים.כמובן שזה בכלל לא זול
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים לא בזול זה understatement, זה יקר רצח, תוכל לקנות כמה דיסקים קשיחים כאלו.... שוב, זו שאלה עד כמה באמת החומר חשוב לך.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר יש לי שם בסביבות ה6 גיגה תמונות משפחתיות עבודות לימודיות שלי וחשבוניות של אבא שלי...חוצ מזה יש המון מוסיקה ותוכנות שזה פחות חשוב....אני ביצעתי את הבדיקה אצל TICTAC הם רוצים 1800דולר על שיחזור לא כולל מעמשזה מוגזם האם יש חברות שיעשו את זה ביותר זול הרבה יותר זול....אם הדולר היה שקל אז היינו מוכנים לשחזר..
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אתה לא תמצא פה הרבה (אם בכלל) אנשים שהביאו את הדיסק הקשיח שלהם למקומות כאלו, המחיר נשמע גבוהה מאוד אבל לפי דעתי זה פשוט המחיר של התהליך הזה, בכלל לא זול.תרביץ חיפוש על תוכנות לשיחזור קבצים פה בפורום, אולי תצליח להציל משהו.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים גבר אם יש לך גישה אל ההארד דיסק אז זו לא בעיה תשתמש בתוכנת פיניקס והיא תשחזר לך קבצים בקלות אם אין לך אני מציע לך לפנות אל זיגזג שיפנו אותך למקום זול
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים לפי דעתי אין מוצא מאשר להחליף אותו ובאמת שלא שווה לך לשחזר את המידע שעליו אלא אם כן יש לך 500$ מיותריםאבל אני לא מבין איך נגרם כזה נזק לדיסק הקשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.