פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amdעכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר ועוד הם הזמינו מקיי אס פי ......................................................................................................... מחררררררררררר אני יצעק עליהם
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר למה לא ?????לך תדע אם לא הייתי בודק להם ת'מחשב מה הם מבינות מה שמו להםהם היו נשארים אם המעבד הזה בלי לשים לב................וזה מעצבן הקטע הזהעוד אני צריך לסוע אליהם ולבזבז דלק בשביל להחליף את המעבד זה נראה לך הגיוני שאני צריך לסוע ולבזבז דלק על הטעות שלהם
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים קורה, חנויות טועות(מזמן) קניתי מעבד, ביקשתי NEWCASTLE קיבלתי CLAWHAMMERהלכתי והחליפו לי.זאת גם טעות הגיונית, הכיתוב על המעבד דומה (והם כנראה קונים בTRAY ולא בבוקס)פשוט תלך ותחליף
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים לי נראה שהביאו ל ךאת המעבד המתאים כי כתוב 3800, אם אתה רוצה לדעת אם זה Dual Core תתקין את התוכנה Everest שזה תוכנה מזה טובה לבדיקת החומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.