פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים שלום לכולםקניתי מחשב חדש, שעובד מצוין.כעת- אני מעוניין לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (WD 100GB) המתחבר באמצעות חיבור IDEחיברתי את כל הכבלים הדרושים, ג'ימפרתי את ההארדדיסק, והפעלתי את המחשב.בעת ההלאה (ב-BIOS) המחשב סרק את הכונן, והעלה את הווינדוס (מאוד לאט, אבל העלה).עם זאת- הכונן הנוסף לא הופיע ברשימת הכוננים שבמחשב שלי.1) איך אני פותר את הבעיה?2) מדוע המחשב שלי עלה כלכך לאט, והאם זה ימשך כך גם לאחר שאפתור את הבעיה מהסעיף הראשון?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים תוודא רק שזה לא הWD שרשום ככונן איתחול....ואם הביוס זיהה אותו תבדוק ב"ניהול" ב"מחשב שלי" מה קורה....(למרות שהוא צריך להופיע לך ככונן נוסף בלי הרבה בעיות)...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר הביוס זיהה אותו, זה לא כונן האיתחול, והוא מזוהה כ-slaveהווינדוס עלה, אך הכונן לא מופיע! גם לא בניהול כונניםכמו כן- למחשב לקח 2 דקות לעלות!!! זה בד"כ לוקח 30 שניות! מה קרה?1) מה צריך לעשות כדי שאוכל לראות את הכונן?2) למה המחשב שלי עולה כלכך לאט? האם תמיד זה יהיה ככה?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר חבר'ה אני ממש צריך עזרהיש לי המון דברים חשובים על ההארדדיסק הזה...תודה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר באמת שאני זקוק לעזרהעל ההארדיסק הזה שמרתי המון קבצים חשובים שאני שומר כבר שנים רבות...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים תנסה להפוך את הדיסק הישן מוגדר כ-master ואת החדש ל-slave בהנחה שלא שינית שום דבר בישן ועדיין מערכת ההפעלה מותקנת בו.דבר נוסף: מניסיוני WD כאשר הוא מוגדר ב-primary עם Master במקום Single (ללא התקן נוסף על בקר ה-IDE) הוא טוען לאט מאוד את מערכת ההפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.