עבור לתוכן

השיטה שלך כדי להשיג בנות!

Featured Replies

פורסם

לך להיצ' חח

• תגובות 45
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השיטה שלי להרשים בנות היא להראות להן את האוברקלוק המטורף שעשיתי למעבד שלי, ואת הEPICS בWoW. עובד בכל פעם. :smile1:

פורסם

לך להיצ' חח

היצ'קוק?

פורסם

שיטה אחת לגרום להן לפול אל רגליך כמו זבובים היא למרוח דבש עליהן .(הרגלים, לא הבנות אם כי גם זה עלול להוביל למשהו... כמו תביעה על הטרדה למשל).

אם זה לא יעבוד נראה לי צריך להתחיל שיחה ולזרום משם או משהו בסגנון...

פורסם

קשה להגיד את כל התורה על רגל אחת ואני גם לא מתיימר לדעת את כולה מה גם שקודם כל הבנות בעצמן לא סגורות עלייה

בעיקרון כל בחורה שונה והחוכמה היא להתאים את עצמך אלהן כמו שיש בדיחות שאני יכול לספר לאדם X והוא יקרע מצחוק אבל אדם Y לא יבין בכלל על מה אני מדבר איתו...

הנה כמה נקודות\אנקדוטות שיעזרו לך

* אל תשאל שאלות של כן\לא אלה שאלות יותר פתוחות שיתנו לך יותר מידע שממנו תוכל לתמרן קדימה ...

* אל תראה עיניין ! אם הבחורה יודעת שאתה כבר שלה היא תאבד את העיניין בך ותסובב אותך סתם איך שבא לה

* תעקוץ אותה מידי פעם (לא עם סכין... ) אבל לא יותר מידי ... למשל על הבגדים שהיא לובשת וכו' זה משהו שלבנות נורא אכפט ממנו

* בדיחות וחוש הומר ... כמובן

* שנינות ... זה דבר שניתן לפתח , כל מיני משפטי חכמים \ משחקי מילים \ אמרות ושאר סמנטיקה

* ביטחון עצמי , תהיה בטוח ונחוש במעשייך ואל תתפשר על העקרונות שלך

* מסתוריות , אל תספר יותר מידי על עצמך , אל תענה תשובות מלאות אלה תענה בשאלה או בתשובה מתחמקת וכו'

* תקפיד על לבוש מסודר ונאה ... לא חייבים להיות לפי צו האופנה האחרון אבל גם לא מהראשון , כמו כן תסרוקת מסוימת

* ריח הוא אחד מגורמי המשיכה הגדולים ביותר ויכולים להכריע בין משיכה לדחייה , תקפיד על מקלחת דאודורנט ובושם איכותי ... במיוחד בימיים החמים כעת

* חיוך ... חיוך יכול לשבור את הקרח ולגרום למשיכה רבה , זה מראה על בנאדם נחמד וכיפי

* מבטים , כשאתה ננעל במבט עם מישהי אל תרפה ראשון ! ההפך תדפוק מבטים חודרים ... אפשר להוסיף חיוך ערמומי ועוד כל מיני שטויות

* יחוד... אל תהיה כמו כולם אבל אל תהיה גם outsider

* חברים כמו המשפט הידוע יכולים להפיל אותך ויכולים לעזור לך... למשל אני יכול לרדת על חבר מסויים שעות אבל כשהוא לייד מישהי אני יפסיק , ויזרוק אפילו פה ושם

דברים טובים עליו

* דרמה \ מתח וכו' אל תדבר בצורה מונוטונית אלה כמו שסטנדאפיסטים מספרים בדיחה עם כל הגוף וכל שרירי הפנים גם אתה צריך להכניס עיניין לדברים זה לא מה

אתה אומר זה איך אתה אומר את זה ... למשל לדבר חלש עם הפסקות אתה גורם לאנשים להקשיב לך ולהיות במתח כשצריך

* חוויות רעות וטובות \קטעים מצחיקים וכו' הם תמיד דברים טובים לספר לאנשים אחרים... רק אל תשקח שסיפור מצחיק שכולל דמויות מסוימות שאתה מכיר ומצחיק

אנשים שמכירים את אותן דמויות יכול לא להצחיק אנשים אחרים שלא מכירים אותן ... כמו כן הכל תלוי באיך שאתה מספר את זה ... תכניס יותר תחושות

ופחות מונוטוניות

*נגיעות !!! כדי לעורר משיכה אתה חייב לגעת בה ! זה יכול להתחיל עם סתם נגיעות תמימות כמו כל חברה לחברה ... יידים \שער\כתפיים וכו' לאט לאט ניתן להגביר

ולהגיע למקומות יותר אסטרטגים

* תיזום ! בחורות בדרך כלל לא יהיו היוזמות אלה יתנו לך רמזים אם נראה לך שיש מצב אז תתקדם מקסימום היא תגיד לא ... אחרי קצת זמן תחתור שוב למטרה

בנות יכולות להגיד לא מהמון סיבות יכול להיות שזה סתם כדי לא להראות שהיא קלה להסגה ...

* תהיה הגבר... תהיה את זה שמחליט וקובע , להרבה בנות יש חסך אבאי

* לכל בחורה יש שריטה אחרת ... אל תתלהב מאף אחת לפני שהכרת אותה... לך תדע איזה שלדים יש לה בארון

* אלכוהול יכול לפתוח הרבה דלתות ... כמובן שצריך לדעת את הגבולות שלך ושלה

* רומנטיות... יש עדיין בנות שאוהבות את החרא הזה

* אל תהיה רכרוחי יותר מידי כל הקטע החדש הזה לא כל כך עובד על הבנות בארץ ורובן עדיין אוהבות מניאקים ושאר חולרות

* יש הרבה דגים בים... אל תשכח אף פעם את הפתגם הזה הכל תלוי בפיתיון ...למרות שמרצדס חדשה זה חתיכת פיתיון אפשר להסתדר גם בלי זה

אם מישהו רוצה להוסיף בכיף

פורסם

מה רע ב"שלום, קוראים לי X, אפשר להצתרף אלייך/כמה דקות מזמנך?". :nixweiss:

כמובן, אם תבואו לפריחה בת 14-16 היא תקפוץ על זה (אלא אם אתם נראים יותר נעל מהקוף שהיא בד"כ מחוברת אליו) כי יש עליהן לחץ חברתי על להשיג חבר, כאילו זה הופך אותה ליותר שווה.

פורסם

מה רע ב"שלום, קוראים לי X, אפשר להצתרף אלייך/כמה דקות מזמנך?". :nixweiss:

כמובן, אם תבואו לפריחה בת 14-16 היא תקפוץ על זה (אלא אם אתם נראים יותר נעל מהקוף שהיא בד"כ מחוברת אליו) כי יש עליהן לחץ חברתי על להשיג חבר, כאילו זה הופך אותה ליותר שווה.

ומה עם נורמליות? נגיד 16-20?

והמשפט הזה לא עובד על הפרחות שתיארת.. זה יותר כמו..

יש לי מיליון דולר בא לך לדבר איתי? או.. אתמול אבא שלי קנה SLR אחלה מרצדס 8) רוצה לראות אותה?

פורסם

אני עם vitnir.

יש לי כמה ידידות מאוד טובות (שגם נראות ממש טוב)

יום אחד זרקתי לאחת מהן שאלה- "נגיד שאת בים, מה תהיה הדרך הכי טובה להתחיל איתך?"

"בלי שטויות, משפטים ישראליים, פריזבי ש "עף בטעות" וכו'. פשוט לבוא, ולשאול בנימוס אם אפשר להצטרף, ואז לפתח שיחה. אצלי אישית זה מה שעובד"

קיבלתי תשובה דומה אצל עוד 3.

בפעם המליון, אין משפטי קסם, או דרכים מתוחכמות ללא כישלון.

פשוט תהיו עצמכם ונסו, נקודה.

פורסם

טריק שתמיד עובד...

תבוא אליה...ותגיד לה כמה היא מוכרת לך...שאל אותה למשל עם היא שירן חמו(חח זרקתי סתם שם..)

ואז היא תגיד לך לא, ואז תגיד לה וואלה את מוכרת לי...ומשם תגלגל את השיחה למאיפה את בלה בלה בלה....

תאמין לי זה עובד...

פורסם

"תיזהרי, אני אזרוק עליך את הטורנדו האימתני שלי".

פורסם

ואם לחבר הקודם שלה היה דלטא?

פורסם

הנה כמה נקודות\אנקדוטות שיעזרו לך

* אל תשאל שאלות של כן\לא אלה שאלות יותר פתוחות שיתנו לך יותר מידע שממנו תוכל לתמרן קדימה ...

* אל תראה עיניין ! אם הבחורה יודעת שאתה כבר שלה היא תאבד את העיניין בך ותסובב אותך סתם איך שבא לה

* תעקוץ אותה מידי פעם (לא עם סכין... ) אבל לא יותר מידי ... למשל על הבגדים שהיא לובשת וכו' זה משהו שלבנות נורא אכפט ממנו

* בדיחות וחוש הומר ... כמובן

* שנינות ... זה דבר שניתן לפתח , כל מיני משפטי חכמים \ משחקי מילים \ אמרות ושאר סמנטיקה

* ביטחון עצמי , תהיה בטוח ונחוש במעשייך ואל תתפשר על העקרונות שלך

* מסתוריות , אל תספר יותר מידי על עצמך , אל תענה תשובות מלאות אלה תענה בשאלה או בתשובה מתחמקת וכו'

* תקפיד על לבוש מסודר ונאה ... לא חייבים להיות לפי צו האופנה האחרון אבל גם לא מהראשון , כמו כן תסרוקת מסוימת

*

אם מישהו רוצה להוסיף בכיף

מתנצל מראש "עוקץ מרושע", למרות שדי פתחת דלת לשטן....

כן יש לי משהו להוסיף :

* שהעברית שלך לא תהיה כמו מישהו שעלה ממזרח אירופה אתמול

מה באמת צריך תסרוקת מסוימת? פאק(זיון/משגל)! אז זה מה שהיה חסר לי עד עכשיו.

קבל חח על ההשקעה בכל אופן.

עכשיו ברצינות(לא ממש) , השיטה שלי היא לשים 50 על אדום ברולטה, ולהכפיל עד שאתה מנצח.....אה אופס שיטה להשיג בנות....אז בכסף שהרווחת תשכור זונה או משהו.

ולילה טוב

פורסם

להתלבש טוב ולתת בראש(כמו שאני יודע חחחחח).

פורסם

מתנצל מראש "עוקץ מרושע", למרות שדי פתחת דלת לשטן....

כן יש לי משהו להוסיף :

* שהעברית שלך לא תהיה כמו מישהו שעלה ממזרח אירופה אתמול

מה באמת צריך תסרוקת מסוימת? פאק(זיון/משגל)! אז זה מה שהיה חסר לי עד עכשיו.

קבל חח על ההשקעה בכל אופן.

עכשיו ברצינות(לא ממש) , השיטה שלי היא לשים 50 על אדום ברולטה, ולהכפיל עד שאתה מנצח.....אה אופס שיטה להשיג בנות....אז בכסף שהרווחת תשכור זונה או משהו.

ולילה טוב

העברית היא תחת הסעיף של השנינות...

תסרוקת , לא צריך שכל סערה תהיה במקום אבל גם לא להראות כמו אחד בריב עתיק עם מגזר הספרים... האמת גם אני לא סובל ספרים לא מצאתי אחד עדיין שאשקרה הקשיב למה שאמרתי לו ועשה זאת , אני מעדיף להסתפר בעצמי ! יותר זול ובדיוק מה שאני רוצה ... דווקא יוצאות לי תספורות לא רעות בכלל וכל פעם אני משדרג :smile1: יש לי ראש דיי קל ולא עקום כך שזה לא כזה בעיה

בקשר לפסקה האחרונה ... ההבדל בין סקס בתשלום לסקס ללא תשלום הוא שסקס בתשלום יותר זול !

פורסם

ד"א שמתם לב שציזרו את האוסטרלי תומך הישראלים ב ?YOUTUBE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים