פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים הייאני די חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת מה זה OC?ואני ידוע שזכרונות קשורים לזה...אז מישהו יכול להסביר לי בכללי את כל המידע הזה או לתת לי לינק להודעה אולי שהייתה בנושא הזה ומה זה עושה וכולי...תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אוברקלוקינג (יש פורום לזה)בכלליות זה המהרה של רכיבים במחשב מעבר למהירות שהיצרן נותן...כנס לפורום המתאים ותקרא הסבר מפורט...
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר תודהאבל זה גם קשור למפרטים,כי הזכרונות וכרטיסי מסך משפיעים על זה...זה חשוב למשחקים?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים הנושא רחב מכדי שיהיה ניתן לסכם אותו בפוסט אחד וודאי שזה לא המקום לשאול עליו, אני מציע לך לעבור על הפורום המתאים ללמוד את הנושא (אם אתה מעוניין)
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים OC זה דבר שגורם למחשב שלך לעוף באוויר לכמה שניות וזה תלוי כמה הזיכרונות והכרטיס מסך של קלים וכמה שיותר קל ככה המחשב עף יותר זמן, ואם עושים OC טוב המחשב יודע גם להכין קפה ולשטוף את הביתיש כפתור מגניב שנקרא חיפוש תבדוק אותו בשביל עוד מיידע ופעם הבאה תבדוק במדריכים ובסטיקי לפני שאתה שואל שאלות כאלה מטומטמות!!!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כמו שאמרו תבצע חיפוש אני מבטיח לך שיש הרבה מאוד תשובות לשאלות שלך וכמו כן יש לך את הסטיקי שעוזר מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.