פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יש באפשרותי להשיג את שלושתם לקונרו שלי. עכשיו אני דיי רוצה את הטוניק טוואר אבל שמעתי שהוא כבד רצח וירגישו כאלו הוא קורס, וגם אני לא יודע אם יכנס לי למארז (אפשר לראות במפרט) נינגה נראה לי גם כבד ורחב וBT נראה דיי באמצע למרות שמהמחיר של שלושתם באותה טווח. אני יודע את הביצועים של שלושתם, אבל שואל מה הקירור שהכי קל ונותן תמורה לכסף? תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מבחינת תמורה לכסף: BTמבחינת ביצועים: Ninjaהמשקל לא כ"כ משמעותי כי כולם יציבים ולא יעשו בעיות (אלא אם כן אתה מנענע את המארז כמו ביצת קינדר בשביל לחפש בפנים הפתעות).
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יציבים הם יהיו בטוח.הנינג'ה יכנס בוודאות וגם הטוניק (הסתכלתי ברשת וראיתי שיש אנשים עם השילובים הנ"ל).נ.ב: ראיתי שערכת וכתבת טוניק טאוור (חשבתי בהתחלה סוניק), בכל מקרה הטוניק יתן ביצועים הכי טובים.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר ראיתי שהוא שוקל קילו!!האם זה לא משנה המשקל? אם זה הקירור סטוק של אינטל או טוניק?והאם טוניק יכנס לי למארז? (יהיה צפוף?)
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים זה סוניק טאורר לא טוניק !!! אל תתווכח ותבדוק לפני שאתה רושם.http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים זה סוניק טאורר לא טוניק !!! ולפותח הת'רד, לא אמורה להיות בעיה. למרות שלפי מה שהבנתי (תיארו את המארז כגטו באחד הפורומים בחו"ל כשחישפתי אם הוא מתאים), הוא טיפה צפוף -אבל לא במידה משמעותית.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים 15 ס"מ זה גובה גובה..המארז שלי כל הרוחס שלו 19.5 ועוד יש את הלוח ועוד שווח בין הדלת האחורית ללוח. בקיצור מי שרוצה לקנות נינג'ה או את הטוניק טוואר שיבדוק טוב טוב אם יש לו את המקום במארז..לי אין כל כך אז אני יסתפק בביג טייפון. גובהו 10 או 12
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תסתכל באתר של הטוניקהגובה של הטוניק עצמו הוא 15 והוא נכנס במארזים בעלי רוחב 19 ומעלה אז אני מאמין שיהיה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.