עבור לתוכן

הטרור הפלסתיני מוצדק?

Featured Replies

פורסם

עברתי היום על כמה חומרים ונתקלתי בזה:

עקרון חירות האדם קובע כי שלילת החירות מאדם או מקבוצת אנשים היא מעשה בלתי מוסרי הנוגד את הצדק הטבעי, ומכאן קיימת הצדקה כמעט אוטומטית לכל מאבק שמטרתו היא השגת החירות על ידי אלה שהיא נשללה מהם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%93%D7%9D

תגובות?

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי, אבל הטרור לא יביא להשגת המטרות שלהם - מכאן שהוא לא מוצדק.

פורסם

מה גם שלא נשללה חירותם

פורסם

בדיוק. יש להם את כל זכויות האדם האפשריות, איזה זכות נשללת מהם? וקרקע זה לא זכות אנושית. שטח לחיות בו אולי כן - ואת זה יש להם גם בשטחים וברצועת עזה וגם בכל מדינות ערב, מה שיש גם הרבה ערבים ישראלים שחיים בארץ, זה לא שלערבים אין זכות לחיות פה.

פורסם

הם נהנים מזכויות אדם?הם חיים בכיבוש 40 שנה

פורסם

אוקי, אבל הטרור לא יביא להשגת המטרות שלהם - מכאן שהוא לא מוצדק.

זה עוזר להם לפחות כאן.

מה אתה חושב גרם לנו לעשות את ההתנתקנות? ועוד מעט גם את ההתכנסותת

פורסם

הם נהנים מזכויות אדם?הם חיים בכיבוש 40 שנה

תיקון - הכיבוש המוסלמי קיים כבר 1400 שנה

פורסם

טרור נגד אזרחים הוא לא מוצדק. אבל הדרישה שלהם למדינה כן מוצדקת, והם הבינו מזמן שגם אם כל ישראלי יחשוב שהם צודקים, מישראל מקבלים דברים רק בכוח.

פורסם

השאלה היא איפה הם רוצים את המדינה הזאת. בטוח שלא באוגנדה...

פורסם

חתיחת שמולאני מסריח ארגוני הטרור הוקמו 10 \11 שנים לפני "הכיבוש"דביל וכל ניסיום דיבור איתם קיבלנו זין לפרצוף כמו ההתנתקות מפגר :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::nono: :nono: :nono::pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :nono: :nono: :nono: :nono: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

אני לא אטרח להתייחס. תלמד היסטוריה ואז תחזור לפה. ותרחץ את הפה.

פורסם

חתיחת שמולאני מסריח ארגוני הטרור הוקמו 10 \11 שנים לפני "הכיבוש"דביל וכל ניסיום דיבור איתם קיבלנו זין לפרצוף כמו ההתנתקות מפגר :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::nono: :nono: :nono::pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :nono: :nono: :nono: :nono: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

בגלל אנשים כמוך אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים, למה לקלל ? מה הטעם בתגובה המטומטמת שלך ?

פורסם

אתה אומר לי תלמד היסטוריה היצחקת אותי עכשיו :yelclap: :yelclap: :yelclap: זה שבבצפר לא אמרו לך את זה אז אתה ישר מאמין תגיד דלי אתה בכלל יודע שברוסייה מערכת החינוך לימדה כך שהקומוניזם הוא הדבר הכי טוב ידעת את זה ויש אנשים זקנים שעד היום שחושבים שסטלין היה נסיך שלא הרג אף אחד ורק היה בן אדם טוב הנקודה שלי היא זאת מה שמלמדים אותך בבצפר על פיו אתה הולך באותו קו ישר אתה הולך טרחת בכלל לחקור את הנושא או שלא אה כמובן שלא בישביל מה יש הריי בצפר שם סיפקו לך את כל המידע :nono: :nono:

פורסם

עברתי היום על כמה חומרים ונתקלתי בזה:

עקרון חירות האדם קובע כי שלילת החירות מאדם או מקבוצת אנשים היא מעשה בלתי מוסרי הנוגד את הצדק הטבעי, ומכאן קיימת הצדקה כמעט אוטומטית לכל מאבק שמטרתו היא השגת החירות על ידי אלה שהיא נשללה מהם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%93%D7%9D

תגובות?

אין דבר כזה צדק טבעי או מוסר שווה לכולם, זה משתנה לפי האינטרסים של כל צד. לכן אני יכול להבין את זה שהם רואים בלחימה שלהם עניין לגיטימי אבל מנקודת המבט שלי צריך להשמיד אותם (לפני שמישהו קופץ עלי, הכוונה לאירגוני הטרור) לפני שהם יפגעו בנו, בכל מחיר.

ועכשיו, למה שלא תפסיק לנסות לפתוח דיונים שכל מטרתם היא לעורר ויכוח מיותר. בואו נסכים שלא להסכים.

פורסם

פעולות טרור זה גם עבירה על זכויות האדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים