פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים עזרה דרושה...המחשב החליט היום לא לעלות לילא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנליםניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזרניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזרניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזרניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזרמה עושים? עזרה מישהו?תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר שלום אנשיםיש לי בעיה חמורה!אני בא מדליק את המחשב....אבל כלום לא עולה!! המסך לא נדלק המחשב בכלל לא מגיבניסיתי להחליף זיכרונות, להחליף ספק כוח כלום לא עוזרמה לדעתם אפשר לעשות??? מה קרה???תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים קודם כול תנשום אוויר ותשנה את כותרת לפי חוקי הפורום בלי סימני קריאה או שאלה מרובים הן בהודעה והן בכותרת. דבר שני בכדי להוסיף משהו לדיון יש להשתמש בכפתור
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים חביבי יש לי את אותה בעיה בוא אני יגיד לך אילו המלצות קיבלתי מהאתר הזה והמלצות נוספות שלי ותסמן V אם ביצעת את כולם.תנתק את כל הרכיבים המכניים מהמחשב תבדוק אם עולהתחליף כרטיס מסך תבדוק אם עולהתנתק את הבטריה תבדוק אם עולהתעשה CLRCMOS תבדוק אם עולהתנתק את המעבד מצלעות הקירור שלו (אם אתה יודע לעשות זאת-בזהירות) שים משחה טרמית חדשה - תבדוק אם עולהאם על כולם עשית V תחליף לוח אם כי הוא דפוק - תבדוק אם עולה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.