פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים איפה אני בדיוק מבריג אותו אני מסתבך עם זהשמתי אותו שישב שם למעלה, אבל באיזה חור אני מבריג?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יש לספקים האלה קצת בעיה להכנס למארז אבל בסוף זה מסתדר. יש מקום ל4 ברגים, אי אפשר לפספס אותם
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר אני רואה את ה4 החורים והם מתאימים בצורה2 מצד ימין סימטריים ושניים בצד שמאל אחד בסוף ואחד קרוב לאמצע למעלהאבל זה נראה שהמקום שם קטן מדי וגם יש בצד שמאל אם מסתכלים מבחוץ מאחורה, מין מדפון כזה ממתכת שמציק...אני בינתיים מנסה להרכיב את זה, אם יש לך טיפ אני אשמחדרך אגב אם אתה כבר קורא את זה, שאני הורדתי את המשחה שנשארה מהקירור המקורי של הכרטיס מסך עם 70 אחוז אלכוהול, הליבה עשתה צבעים כחולים סגולים בשמש, נבהלתי וניגבתי עם צמר גפן יבש וזה נעלם, אולי קטנצ'יק כזה נשארזה תגובת מתכת לאלכוהול 70%?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אין טיפ :-\ פשוט לדחוף אותו (בכח) כדי שיתאים לחורים. הבעיה היא בגלל שהגריל של המאוורר (למטה) קצת מפריע. בקשר לליבה שניקית, זה בסדר, אין מה להבהל
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הוא נכנס יופיההברגה זה סיפור קצת שונה ודורשת המון עצבים ויכולת לא להזיז במילימטר את הספק כשכבר מצאת את המקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.