פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים יש לוחות שמזהים בעיה עם המהרה ומחזירים את הביוס למצב המקורי.אולי זאת הבעיה?אולי זה מסביר למה זה התאפס לואבל זה לא מסביר למה זה עושה לו RESTART באמצע גם כשהו במהירות בסטוק
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר בדיוק... פתחתי עכשיו את המחשב, ובדקתי את ההיטסינק של הFREEZER, והוא קר! יש סיכוי שהמחשב עושה לעצמו RESTART רק כשEMULE פועל אצלי, כי שמתי לב לזה קצת... הגיוני שזאת תהיה הבעיה?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אני לא מבין למה אתה שובר את הראש עם המחשביש אחריות אז קח אותו למעבדה,עשית מה שיכולתבדקת יציבות וזיכרון וזה יצא בסדר ,נכון.אני מניח שאין לך חלקים להחליף ולבדוק מה לא בסדר כמו שיש להם במעבדהאז תן להם לטפל בזה
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר בגלל שהמעבדה של פנדה יושבת בקיסריה או בחיפה(קרוב לוודאי חיפה, בקיסריה רק שרות לקוחות שלהם אם אני לא טועה) וזה סיפור מאד גדול להעביר את המחשב מפ"ת לחיפה, ועוד פעמיים כי לא נראה לי שיוכלו לטפל בזה על המקום... אז בגלל זה אני מנסה לעשות את כל מה שאפשר בשביל לפתור את הבעיה הזאת, שיש סיכוי שאפשר לפתור לבד... ועזרתכם מוערכת מי יודע כמה זמן זה יקח במעבדה, ובינתיים לא יהיה לי מחשב... אז זה לא פתרון כל כך טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים בגלל זה קונים מחשב ליד הבית גם עם זה קצת פחות משתלםאני מצטער אבל אם אין לך חבר עם מחשב דומה שאתה יכול להחליף חלקיםולבודד את החלק התקול אז אין לי רעיונות בשבילך
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר לצערי רק אחרי שקניתי את המחשב הבנתי שעשיתי טעות גדולה מהבחינה הזאת...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים למרות שאין לי מחשב דומה לשלך (רק בעוד חודש אני מקווה בעזרת השם שיהיה, וגם מאוד דומה לשלך!) אני גר בפ"ת ואם אתה צריך איזו עזרה טכנית, אשמח לעזור לך
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים תכנס לתייקיה של Windows ושם תחפש תייקיה שנקראת Minidumpתעלה בבקשה 2-3 קבצים ואני ינתח אותם ונבדוק מה גורם להפעלה מחדש של המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.