עבור לתוכן

סאונד לוקה בחסר בצד שמאל.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מקווה שתעזרו לי .

יש לי כרטיס קול onboard realtek ac97.

אליו מחובר מפצל שאליו מחובר כבל מאריך שמתחבר לסירוגין לאוזניות, וביציאה השניה עוד מפצל שאליו מחוברים רמקולים 2.1 creative sbs370, וביציאה השניה כבל חיבור 'בננה' למערכת סטריאו jvc.

אמנם חיבור "טיפה" מסורבל אך ככה זה כבר מחזיק שנים בשקט בלי שום בעיה.

כאשר האוזניות היו מחוברות עוצמת הסאונד הייתה יורדת במעט, אך כאשר הכבל המאריך שלהן מחובר לבד הכל כרגיל.

לאחרונה קצת טיפלתי באזור שם, כחיברתי בחזרה את כל ה"קומפלט" הזה התגלה המחזה הקשה: צד שמאל באוזניות, ברמקולים ובמערכת סטריאו לוקה בחסר, כאשר אני משחק בהגדרות ומעביר בין LEFT ל RIGHT רואים בבירור את הבעיה, כאשר המד מכוון על LEFT הפלט חלש מאוד.

אנא ממכם עזרו לי כי זה משגע אותי. האם הבעיה היא במפצל? כאשר אני מבטל חיבור אחד -- לחלופין הרמקולים או המערכת - הסאונד מסתדר,

אין זו ירידת עוצמה כי זה לא היה קיים בעבר. אין הדבר בעיה בכרטיס הקול לפי מיטב הבנתי.

האם ההגדרות יוכלו לסדר את זה? לפעמים הסאונד חוזר לרגיל -מה שכיוון אותי לבעיות מגע.

תודה לעוזרים.

מנהלים : אם לדעתכם אני אקבל תשובה טובה יותר בפורום סאונד אנא העבירו את הדיון לשם, תודה. :yelclap:

פורסם

קרה לי עם מערכת סטריאו ממש ישנה כשניסיתי לחבר אותה למחשב.

היא תמיד עבדה לי מעולה, ופתאום בצד אחד שמעו חלש.

ניסיתי להחליף כבלים וחיבור, לא עזר. :bash:

בסוף נתתי מכה על המערכת וזה הסתדר :P

אולי זה יעזור לך, תתן מכות על האוזניות ;D

פורסם

^^

כן עד שהם ישברו :yelclap:

אם אתה הופך בין החיבור של המערכת והאוזניות על המפצל הבעיה מתהפכת? ז"א, ישמעו חלש יותר בצד אחד במערכת? אם כן אז תקנה מפצל חדש...

מפצל כזה עולה אולי 5 שקלים? אז ניראה לי הגיוני שהוא יהרס ככה... אני גם הייתי עושה אותו דבר עם אוזניות בטיולים שנתיים פעם ;D עד שאחרי כמה זמן באמת המפצל התפגר

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא מתהפכה, היא קיימת לא משנה באיזה חיבור אני ממקם כל אחד מהמכשירים כאשר גם הרמקולים וגם המערכת מחוברים ביחד,

כאשר רק אחד מהם מחובר הכל סבבה.. ממש מוזר.

-- איפה שאני קונה מפצל עם ציפוי זהב הוא עולה 8, הבעיה היא שאני לא סגור אם זה יפתור את התקלה.

פורסם

בדוק שהחיבורים מוכנסים עד הסוף כמו שצריך למחשב וגם למכשירים עצמם ואם הבעיה נמשכת תביא אחד חדש בשמונה שקל וזהו

פורסם

נסה לנקות את המפצל מבפנים עם אלכוהול ומקלון או חומר אחר שנראה לך מתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים