עבור לתוכן

בעיית צריבה של סרטים בעיקר

Featured Replies

פורסם

אהלן, חברי הפורום.

יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב.

לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש.

ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר.

דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי.

אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור.

בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה.

לשם הפרוטוקול, אני משתמש בצורב 3550A של NEC, ובתוכנות הצריבה הנ"ל.

תודה.

פורסם

אתה יכול לפרט לגבי צורת הצריבה?

העתקה מדיסק אל דיסק? vcd? dvdr?

פורסם
  • מחבר

הצריבה היא צריבה רגילה - העתקה מהמחשב לדיסק CD/DVD.

הסרטים שאני רוצה לצרוב הם DVDRip בפורמט של avi.

אין שום דבר מיוחד בסוג הצריבה שאני רוצה לעשות, אבל משום מה זה לא מצליח... :nixweiss:

פורסם

תן לי לנחש... אתה צורב על דיסקים של סילבר ליין במקרה? כי בזמן האחרון מלא מלא דיסקים שלהם נדפקים אצלי ואצל חבר שלי ובעוד 4 מחשבים אצלי בעבודה, משהו לא יאומן

פורסם

מה כתוב ERROR שאתה מקבל ?

פורסם
  • מחבר

ב-ERROR כתוב, שאירעה שגיאה בצריבה שתגרום לכך שאני לא אוכל להשתמש במידע שכביכול "נצרב", וגם שהדיסק לא יוכל להיות שמיש יותר.

הייתי שם פה PRINTSCREEN, אבל אין לי כוח לצרוב משהו ולבזבז עוד דיסק... הם כבר נגמרים לי...

וסליחה על התגובה המאוחרת, מטעמי צבא...

ותגובה ל-METALHAMMER: אני צורב על דיסקים של TDK.

פורסם

אין לך דיסק RW שתוכל לעשות עליו ניסויים :s05:

1. נסה לעדכן את ה FIRMWARE של הצורב, זה יכול לעזור.

2. נסה להוריד את מהירות הצריבה - נסה לצרוב ממש לאט ב X4

3. אם אתה מנסה לצרוב קובץ גדול אחר, לא סרט אבל קובץ של כמה מאות MB, עדיין יש בעיה?

4. אם שום דבר לא עוזר, לפי הדגם הכונן די חדש (פחות משנה), נצל את האחריות.

פורסם
נסה לעדכן את FIRMWARE של הצורב, זה יכול לעזור

מה זה בכלל? ואיך מעדכנים את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים