עבור לתוכן

המסך לא נדלק-ועושה רושם שלוח האם הלך

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לעשות לפי אחד המדריכים באתר-פירקתי ספק כוח מקולקל-לקחתי את המאוור שלו וחיברתי לחיבור הדיסקטים-חשפתי ליפטי-וסגרתי עם איזולירבנד וסלוטייפ,חיברתי ללוח האם-בהתחלה -חיברתי את המחשב לחשמל בלבד,בהתחלה לא עבד,ניסיתי להעביר ליציאה אחרת -גם לא עבד,בסוף ניסיתי לשים את המאוור רק על שניים מתוך שלושת הפינים-ככה שרק השניים שצריך יהיו מחוברים-וזה עבד.

סגרתי-הרכבתי את המאוורר על הפאנל הצידי של המארז-סגרתי את המארז-הכל יפה-חיברתי לחשמל,לעכבר מקלדת ומסך-המסך לא נדלק-העכבר עושה רושם שמקבל חשמל-אבל המקלדת גם היא לא מראה סימני חיים(הנוריות שלה אינן עובדות-הקאפס הנאם והסקרול לוקים).

אני מבין שאין לכם אחריות לתוצאות המדריכים שלכם-אבל אני אשמח לעזרה.

לדעתי או שקיצרתי איכשהו את הלוח אם או שדפקתי איכשהו את הביוס.

בכל מקרה יש לי אחריות על לוח האם אז אני אבדוק את העיניין ואם אפשר אני אחליף אותו-אבל לכל מקרה אני רוצה לנסות קודם עזרה מפה ולראות מה לעזאזל דפקתי.... :s05:

תודה מראש על כל עזרה

DEVILH

פורסם

תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום ותמחוק את ה"עזרה דחופה"

וקרא את חוקי הפורום

יכול להיות באמת שקיצרת את הלוח וגרמת נזק

לפני כן כדאי לך לנתק את המחשב מהחשמל לנתק את המאורר שאותו חיברת ולא להשאיר זכר לחיבור שלו

אח"כ תנסה לעשות CLRCMOS(תעיין ב Manual של הלוח אם) כמן כן תנתק את כל החיבורים הלא רלוונטים להדלקת המחשב כגון:

מאוררים של המארז(לא של המעבד) ,כרטיס קןל וכו'.

תשאיר כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

אממ תודה-אני אנסה את זה-אני פשוט כבר פוחד להזיק יותר ממה שכבר הרסתי-יש עצות נוספות-או רק לאפס את הביוס?

פורסם

אני לא יחזור על עצמי שוב לגבי שינוי הכותרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים