פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים בד"כ בכרטיסי קול שהם HD אין אפשרות לשמוע מהמקרופון ישירות, אלא רק אחרי הקלטה מהם... תנסה מה שאמרתי ותיראה אם צדקתי כי יש מצב שאני טועה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר לא ממש הבנתי... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח azalia highh definition sudio 7.1 איזה אפשרות לבחור מבין אלה? או שאולי צריך לעשות משהו אחר? חשוב לציין שבעבר המיקרופון עבד.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים כנס ל-Run תרשום sndvol32, בחלון שנפתח לך תוריד את הסימן של ה-V מתחת למיקרופון.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אחי תודה על העזרה אבל אין לי את זה.. זה מה שמופיע לי: ועל מה לשים פה:
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים באותו חלון כנס לאפשרויות>> מאפיינים, סמן שם ב-V מיקרופון ואז תפעל לפי מה שאמרתי לך מקודם.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אין לי את זה עוד פעם חברס מה שכן מצאתי זה את זה: http://tinypic.com/view/?pic=25oynu8 אבל האפשרות של ה מיקרופון חסומה.. ומה שעוד אחר מצאתי זה את זה: אבל המיקרופון לא מסומן .. וניסיתי עוד פעם ברשמקול וזה לא מקליט.. אולי גם תגידו לי איפה לשים בזה:
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים תנסה להפעיל test של dxdiag התחל >הפעלה > dxdiag אמור ליהיות בדיקה למיקרופון .לפני תנסה שוב מאפייני צלילים והתקני שמע -קול-תלחץ במלבן עוצמה-אפשרויות -תראה אם מסומן -פקדים מתקדמים ,אני לא יודע איך הולך אצלך אבל חייב כי מופיע לך מיקרופון ,זה רק בהגדרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.