עבור לתוכן

אתם התקווה האחרונה שלי (ada880+creative live 5.1)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי.

יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת?

תודה מראש

פורסם

ואם תנסה לגרום לרמקולים לעבוד בתור 4.1 אנלוגי ישמעו מאחורה?

יש בדיקה שבאה עם התוכנות של קרייטיב שבד"כ נותן לך אינדקציה לבדוק אם שומעים מאחורה כמו שצריך לשמוע מאחורה

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בבדיקה של קריאטיב, ולא משנה מה עשיתי, הרמקולים האחוריים לא השמיעו צליל.

ניסיתי לחבר את הרמקולים בחיבור האנלוגי אבל גם לא שמעתי כלום מהרמקולים האחוריים וגם לא ממש הבנתי איך צריך לחבר אותם בחיבור אנלוגי כי הרי כל הרמקולים מתחברים לסאב והסאב מתחבר למחשב, אבל כשחיברתי לאחד מהחיבורים על הכרטיס קול והרצתי את הבדיקה אז שמעו את הרמקולים הקדמיים כשהיו צריכים לשמוע את האחוריים, וכשניסיתי חיבור אחר אז שמעו את הקדמיים מתי שהיו אמורים לשמוע אותם, אבל עדיין שום קול מהאחוריים.

אני כבר לא ממש יודע איפה הבעיה פה, ולמה כרטיס מיושן כמו ה PCI 128 עבד לי יותר טוב מהכרטיס הזה....

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו להחזיר את הכרטיס הישן ולנסות לשמוע עם הרמקולים האחוריים כי חשבתי שאולי כבר קרה להם משהו, אבל לא - הם עבדו בסדר ואין שום בעיה איתם.

זה משהו שצריך להגדיר כמו שצריך בכרטיס החדש אבל אני לא יודע איפה. ואגב, גם המיקרופון שלי לא עובד איתו משום מה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לא משנה - סידרתי את זה.

בסוף מה שפתר את זה היה בהגדרות של הכרטיס קול בcreative sound mixer להוריד את הסימון מהAC3 או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים