עבור לתוכן

זקוק להמלצה על גוף קירור למעבד P4 Northwood

Featured Replies

פורסם

BigTyhooN.

בעוד 20 ש"ח, הבדל עצום.

פורסם

לי יש זלמן 7000 CU על נ'ורטווד 3.0 BUS800 שמומהר ל3.2.

הטמפ' במנוחה עם מזגן 32-34 בלי מזגן 35-38.

במאמץ עם מזגן 40-43 בלי מזגן 45-47.

בכ"א, למה אתה צריך קירור חדש? (לי יש את הזלמן בגלל ש"נתקעתי" איתו, כי לפני כן היה לי פרסקוט לוהט :kopfpatsch:)

זאת היא ליבה קרירה מאוד שקירור סטוק אמור להחזיק בכיף.

אגב 7700 יותר טוב מהקירור שלי (לא בהרבה), אבל הוא לא מתאים לכל הלוחות בגלל גודלו הענק.

אם אתה בכל זאת מעוניין באחד הקירורים הנ"ל, תקנה את גירסה הALCU. היא זולה יותר מה CU אומנם היא נותנת קצת פחת ביצועים,

אבל היא קלה יותר בהרבה, והכי חשוב זולה יותר.

7000ALCU אפשר בימנו לקנות ב140 שקל.

בהצלחה:)

פורסם

כבר הוכח שהקירורים הנ"ל לא מספיק אפקטיבים..ומביאים לביצועים בינונים..(ואני מדבר מנסיון)

ואתה עוד מתפלא שיש לך טמ"פ יחסית נמוכה..זה לא חוכמה יש לי נורטווד...שנחשבת ליבה מאוד קרירה ורק לידעתך לחבר שלי גם יש נורטווד באוברקלוק ל-3.6 והטמ"פ לא עולה על 48 עם קירור סטוק...

פורסם

בגלל זה בהודעה הקודמת שלי שאלתי אותו למה הוא צריך להחליף את הקירור סטוק.

אם לא היה לי נורט'ווד מההתחלה הייתי נשאר עם הסטוק (בגלל הלוח שלא נותן לי לעשות OC נורמלי)

בכ"א אני יודע שהקירור הזה הוא לא השיא, אבל הוא יעשה את העבודה ברמה מצויינת על מעבד כזה(וה7000ALCU גם זול מאוד).

אין צורך לשים בכל מערכת מפלצת יקרה כמו BT או הנינג'ה.

פורסם

למה להתפשר על 7700 כשיש תקציב לנינג'ה?

פורסם
  • מחבר

Torn, הלינק שנתתי הוא ל 7000ALCU, עליו אני שואל.

אני זקוק לקירור חדש מכיוון שיש לי עדיין את צלע הקירור המקורית שסופקה עם המעבד. נותנת לי במנוחה ללא מזגן 49.

איפה ראית 7000ALCU ב-140 ש"ח ?

פורסם

כמו שאמרתי...7000ALCU לא יניב לך ביצועים הרבה יותר טובים מקירור הסטוק..מקסימום 5 מעולת

לעומת זאת נינגה יכולה להוריד לך אפילו 15 מעלות במאמץ

פורסם

דבר ראשון דיברתי על ה7000,

ולמה לבזבז סתם כסף על הנינג'ה על מעבד סופר קריר, שיכול בקירור סטוק להגיע ל3.8 בלי למצמץ?

הALCU 7000 יהיה לו יותר זול בהרבה, על מהירות נמוכה הוא יהיה בלתי ניתן לשמיעה , ועל הדרך יתן לו ביצועים טובים יותר מהסטוק.

**כל מה שאמרתי עד עכשיו מתבטל אם המשתמש ירצה לבצע OC, אבל בנתיים הוא לא ציין את זה**

פורסם

אני מבין אותך ואתה צודק אבל הקירור יתאים גם למעבדים החדשים שיהיו לו בעתיד ולא רק למעבד הזה

אבל כמו שאמרתה עם פותח התרד לא מעונין באוברקלוק אז הויכוח מיותר

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לבצע OC .

45 זו טמפ' סבירה למעבד כמו שלי.

פורסם
  • מחבר

מה אומרים המס' שציינתם ? ( 3.6/ 3.8 )

עכשיו מבינים שאני לא מבצע OC

:P:smile1:

יש הסבר למידות שציינתם למעלה? בנושאים הקבועים?

פורסם

עם אתה לא מבצע OC אז אין צורך בקירור מעבר לקירור סטוק

עם הקירור סטוק מרעיש לך אז יש תחלופות זולות הרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים