עבור לתוכן

קניתי BIG TYPHOON !!

Featured Replies

פורסם

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי ^_^

עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע :S

יש לי AMD 64 3000 +

ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

פורסם

נראה לי הטמפ' של הכרטיס מסך טיפה גבוהה...כי אני עם 7600GT+VF-900 והטמפ' היא 41...ללא מאמץ...

את הטמפ' של המעבד תוכל לבדוק עם התוכנה שנמצאת בדיסק שקיבלת עם הלוח אם...ואם לא....

אני ממליץ על SYSTOOL....היא סבבה....והיא בגרף....שומרת נקודות MAX וMIN...והיא מנתרת את כל המערכת שלך...גם כרטיס מסך...צ'יפסט והכל...

פורסם
  • מחבר

נראה לי הטמפ' של הכרטיס מסך טיפה גבוהה...כי אני עם 7600GT+VF-900 והטמפ' היא 41...ללא מאמץ...

את הטמפ' של המעבד תוכל לבדוק עם התוכנה שנמצאת בדיסק שקיבלת עם הלוח אם...ואם לא....

אני ממליץ על SYSTOOL....היא סבבה....והיא בגרף....שומרת נקודות MAX וMIN...והיא מנתרת את כל המערכת שלך...גם כרטיס מסך...צ'יפסט והכל...

כן אחי הביאו לי כבר תוכנה

ומישהו יודע אם יש דרך אחרת להוריד את הטמפ של הכ.מסך חוץ מלסים את המאוורר שהוא לא עוזר :[

פורסם

להחליף את הקירור....אפשרות נוספת זה להוריד את התדר של הGPU..

אפשרות שאני מאוד אוהב היא להוריד את התדר של הGPU ב2D...כלומר וינדווס וכל הדברים הרגילים...

פורסם

ירון..7600GT הרבה יותר קריר מה-6600GT...

המעלות שלך (פותח התרד) בסדר גמור

ואם אתה רוצה למדוד טמ"פ למעבד אז תשתמש בתוכנת ניטור חומרה שקיבלתה בדיסק עם הלוח אם

פורסם

לא עובר את ה-55 במאמץ? ??? אין מצב!אולי במנוחה.66GT מגיע בשקט בסטוק לכמעט 70 מעלות.

פורסם

היה לי 6600GT עם VF-700CU והגיע במאמץ ל-75

פורסם

לגבי שאלתך , כאן התשובה.

קצת חיפוש לא מזיק.

פורסם

לי יש 6800 רגיל של Gigabyte עם קירור Zalman VF700Cu והוא במנוחה על 43.

במאמץ הוא לא מתחמם הרבה יותר מזה, והבנתי שזה מעבד חם יחסית.

פורסם
  • מחבר

למעבד הביאו לי כבר את החום המומלץ עכשיו מישהו יודע אך אני יכול לקרר את הכ.מסך עוד ??

פורסם

לשפר זרימת אויר במארז

לסדר כבלים במארז לקבלת סירקולציה יותר טובה

החלפת משחה טרמית

וכ"ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים