פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ראיתי בסרטים קטעים שנלחצים שיש אקדח בחלל(סרטים) עכשיו אני רוצה לדעת אם באמת אסור ולמה?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים איפה ראית? באיזה סרט? למה אסור??? אבל נגיד שבאמת אסור אז נראה לי שזה בגלל שהקדור לו זז (כח משיכה), אם תיקח סתם משהו ותזרוק אותו בכל הכוח הוא יזוז לאט ולא יגיעה רחוק........... בקיצור זה קשור לכח המשיכה(נראה לי )
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לדעתי יש שתי סיבות1) זה עלול לעשות חור בחללית ואז כל החמצן יצא 2)הבנדם שיורה יעוף אחורה מאוד חזק בגלל ההדף
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ^^^^^^^^^^^^^מה שאמרת העלה נקודה מעניינת- במקרה של היסחפות אדם לחלל ללא חבל הצלה, אקדח יכול להציל את חייו. לשאת מדחף מונע בדלק עליך זה ממש לא מציאותי, לשאת אקדח עם 2 מחסניות ספייר- רעיון לא רע בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ^^^^^^^^^^^^^מה שאמרת העלה נקודה מעניינת- במקרה של היסחפות אדם לחלל ללא חבל הצלה, אקדח יכול להציל את חייו. לשאת מדחף מונע בדלק עליך זה ממש לא מציאותי, לשאת אקדח עם 2 מחסניות ספייר- רעיון לא רע בכללאני לא חושב שתוכל לכוון את עצמך לכוון שאליו אתה רוצה להגיע וגם אם כן אתה תעוף ממש מהר ולכן רוב הסיכוי הוא שתפגע בחללית שלך ותעוף בחזרה לחלל
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לא יסכימו לזה. גם ככה החלל מלא בעצמי פסולת שמסכנים את האסטראונטים, אז להוסיף לזה גם קליעים ותרמילים?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים למה שיהיה מותר? אסטרונאוטים לא עולים למעלה בשביל לצוד ברווזים, הם עובדים, זה נראה לי מגוכך לתת להם אקדח...
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים נראה לי שזה גם מבחינה פסיכולוגית... יכול להיווצר מתח בין האסטרונאוטים וכשמדובר בשבועות על גבי שבועות זה באמת יכול להיות מסוכן ואם יש אקדח בסביבה אז זה יכול להיות עוד יותר מסוכן אם אסטרונאוט ירה על חבר שלו ויכשיל את המשימה או משהו כזה
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ^^^^^^^^^^^^^מה שאמרת העלה נקודה מעניינת- במקרה של היסחפות אדם לחלל ללא חבל הצלה, אקדח יכול להציל את חייו. לשאת מדחף מונע בדלק עליך זה ממש לא מציאותי, לשאת אקדח עם 2 מחסניות ספייר- רעיון לא רע בכלל[ltr]what about oxygen?[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים ^^^^^^^^^^^^^מה שאמרת העלה נקודה מעניינת- במקרה של היסחפות אדם לחלל ללא חבל הצלה, אקדח יכול להציל את חייו. לשאת מדחף מונע בדלק עליך זה ממש לא מציאותי, לשאת אקדח עם 2 מחסניות ספייר- רעיון לא רע בכללומה אם הוא ירה בטעות על איזה חייזר ואז תפרוץ מלחמת עולמות בין גלקטית ? לא נראה לי שיש או"ם שם ומספיק לנו כבר הצרות עם הערבים כאן
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים קשה לדעת מה יקרה עם אקדח בחלל.הסכנה הגדולה היא כמובן חור בחללית (כמו במטוסים, פגיעה בגוף הכלי יכולה לגרום להתרסקות).אני לא ממליץ לירות עם אקדח ארצי בחלל החיצון.האקדח מתוכנן לעבוד בלחץ אטמוספרי מסויים, ואם אין אטמוספרה בכלל, האקדח עלול להתפוצץ ביד של היורה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אקדח עובד על בעירה של אבקת שריפהבשביל בעירה צריכים חמצןלכן בחלל פתוח אקדח לא יעבודבתוך ספינת חלל שיש חמצן אקדח יעבוד אבל הוא סתם יעשה חור בספינה וכולם ימותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.