עבור לתוכן

כרטיס מסך חם מאודד

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

לאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה

אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם.

וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל...

תודה לעונים עמית

פורסם

1.יכול להיות שלא התקינו את גוף הקירור כמו שצריך

2.יש לך חיישן על הכרטיס מסך?(תבדוק ב Everest) ותרשום את הטמפ'

פורסם
  • מחבר

1.יכול להיות שלא התקינו את גוף הקירור כמו שצריך

2.יש לך חיישן על הכרטיס מסך?(תבדוק ב Everest) ותרשום את הטמפ'

הגוף קירור הותקן למעבד והתקינו אותו טוב אני סתם במקרה שהסתכלתי הרגשתי את החום של הכרטיס מסך גם כשנוגעים בצלעות קירור וגם כשנוגעים בצד השני איפה שהמעבד של הכרטיס (יענו איפה שהוא מורכב) ... ובדקתי ואינלי חיישן

פורסם

תנסה לנקות אבק מהמאורר ומסביבת הכרטיס

ואם זה עדיין לא עוזר אתה יכול לקנות קירור חדש לכרטיס אם זה מפריע לך

פורסם

נסה לבדוק RPM של המאוורר שממוקם על הכרטיס מסך, אם אין לך אפשרות תעיף מבט על המאוורר ושים לב שהוא לא מסתובב לאט או מסתובב ונתקע כל הזמן... תיראה שהוא מסתובב כמו שהוא אמור להיות

פורסם
  • מחבר

נסה לבדוק RPM של המאוורר שממוקם על הכרטיס מסך, אם אין לך אפשרות תעיף מבט על המאוורר ושים לב שהוא לא מסתובב לאט או מסתובב ונתקע כל הזמן... תיראה שהוא מסתובב כמו שהוא אמור להיות

אחי, זה גיפורס 5300 בקושי צלעות קירור יש לו... אז מאורר? חח

אממממ אני לא יודע אם זה בסדר אבל זה כבר ממש ממש חם אני יכול לשים על זה צ'ולענט לשבת (אחחח איזה פולניה נהייתיP:)

ובקשר ללקנות קירור חדש לכרטיס הוא ממש לא שווה את זה עדיך כבר לקנות כרטיס חדש

פורסם

אז עדיף שתקמבן מאורר 80mm שיזרוק עליו אוויר

לצערנו הימים האלו חמים מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים