פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שלום כולםלאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם.וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל...תודה לעונים עמית
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים 1.יכול להיות שלא התקינו את גוף הקירור כמו שצריך2.יש לך חיישן על הכרטיס מסך?(תבדוק ב Everest) ותרשום את הטמפ'
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר 1.יכול להיות שלא התקינו את גוף הקירור כמו שצריך2.יש לך חיישן על הכרטיס מסך?(תבדוק ב Everest) ותרשום את הטמפ'הגוף קירור הותקן למעבד והתקינו אותו טוב אני סתם במקרה שהסתכלתי הרגשתי את החום של הכרטיס מסך גם כשנוגעים בצלעות קירור וגם כשנוגעים בצד השני איפה שהמעבד של הכרטיס (יענו איפה שהוא מורכב) ... ובדקתי ואינלי חיישן
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים תנסה לנקות אבק מהמאורר ומסביבת הכרטיסואם זה עדיין לא עוזר אתה יכול לקנות קירור חדש לכרטיס אם זה מפריע לך
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים נסה לבדוק RPM של המאוורר שממוקם על הכרטיס מסך, אם אין לך אפשרות תעיף מבט על המאוורר ושים לב שהוא לא מסתובב לאט או מסתובב ונתקע כל הזמן... תיראה שהוא מסתובב כמו שהוא אמור להיות
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר נסה לבדוק RPM של המאוורר שממוקם על הכרטיס מסך, אם אין לך אפשרות תעיף מבט על המאוורר ושים לב שהוא לא מסתובב לאט או מסתובב ונתקע כל הזמן... תיראה שהוא מסתובב כמו שהוא אמור להיותאחי, זה גיפורס 5300 בקושי צלעות קירור יש לו... אז מאורר? חחאממממ אני לא יודע אם זה בסדר אבל זה כבר ממש ממש חם אני יכול לשים על זה צ'ולענט לשבת (אחחח איזה פולניה נהייתיP:)ובקשר ללקנות קירור חדש לכרטיס הוא ממש לא שווה את זה עדיך כבר לקנות כרטיס חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.