פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני שוקל לעשות אוברקלוק למעבד הקונרו e6300 שאני מתכוון לקנות ולהעלות את ביצועיו לאלו של אחיו הגדול ה e6400. כמו שהבנתי אם אני עושה אוברקלוק זה מסיר את האחריות על המעבד. השאלה היא - האם הם אומרים את זה בתקווה שלא נעשה את זה , או שיש להם את האמצעים לבדוק האם באמת בוצע אוברקלוק במעבד או לא. נ.ב - על הדרך אני שואל - מה אתם אומרים על הקירור המקורי של מעבדים אלו ? יש מה להחליף אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ולא רציני ?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים יש שמועה שאומרת שאם מעלים מתח מעל המותר למעבד אז יש איזה פיוז שנשרף בתוך המעבד ואז זה מראה על ביצוע OCעכשיו קפיצות מתח דרסטיות יכולות לקרות מכל מיני סיבות אז אני לא כל כך מסכים עם שמועה זאת..בכל אופן אם אתה מתכוון לעשות OC קטן ולא רציני אז אין לך צורך בכלל לעלות מתח והקירור המקורי יספיק ואין להם שום דרך באינטל לראות אם העלת את ה FSB של המעבד... באמצעות המעבד עצמו.. כי הגדרות אלה נשמרות על הביוס של הלוח בלבד
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לדעתי לא מסיר שום אחריותאני חטפתי נחשול מתח ששרף את מרבית החלקים במחשב והחליפו לי הכל במסגרת האחריות.למעבדים בכלל יש מנגנון הגנה שמנתק אותם במידה והחום עולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.