עבור לתוכן

קריסות רנדומליות

Featured Replies

פורסם

שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת

לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?

פורסם

1.תרשום את מפרט המחשב שלך

2.תבדוק עם ספק כוח אחר(של חבר או מישהו)

פורסם
  • מחבר

1 - המפרט שלי מתחת לחתימה

2 - אין לי מאיפה להשיג ספק כוח אחר

פורסם

בדוק טמפ' במארז/מעבד/הרדיסק באמצעות אוורסט

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורות מעולות - אין לי כוח לפרט אבל רכשתי מארז ואמצעים אחרים בעבר לטפל בטמפרטורה והכל סבבה

ייתכן שהספק פשוט נדפק?

פורסם

מעניין

כי גם לי קורה בדיוק אותה תקלה

המחשב נוקה מאבק באופן האכזרי ביותר והתקלה חזרה

מסרתי את המחשב לטכנאי שאני סומך עליו

טען שזה למצוא מחט בערמת שחת

וכאשר היה אצלו נעלמה התקלה.

דרך אגב שמתי לב שאם המחשב סגור לכמה שעות הוא יעבוד כמספר שעות עד הקריסה

בדקנו בחבילת הבדיקות של HIREN'S 8.3

כל הפורטים תקינים, כל הזיכרונות תקינים הטמפרטורות מעולות כ-35 מעלות פלוס 5 מעלות

בדקתי את האל פסק , ניתקתי אותו מהמחשב.

לאחר הפעלה ארוכה של המחשב שוב קריסה. ואז קריסות רנדומליות עד אשר אני סוגר את המחשב ל-חצי שעה מינימום.

לידיעתכם אני קניתי את הספק הכי יקר למחשב פשוט(כיום) מתוך אמונה שזה מה שחשוב.

נראה לי שהתקלה היא בספק.

ביום ראשון אני הולך להחליף אותו בספק ברמה בינונית 540 וואט ב-29 דולר אצל המפיץ הראשי.

נראה שאם זה פתר את הבעיה.

פורסם

יכול להיות ספק

יכול להיות זיכרון(בדוק עם Memtest) יש מדריך ב FAQ

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם התוכנה ומתישהו באמצע הבדיקה (אחרי שעה וחצי אולי) המחשב קרס פתאום - האם זה מצביע על כך שהזכרונות פגומים?

פורסם
  • מחבר

MeTaLhAmMeR - את הבדיקה של עשיתי לפי ה FAQ וכפי שאמרתי זה קרס במהלך הבדיקה - האם זה מצביע על כך שהזכרונות דפוקים?

פורסם

לדעתי ולפי מה שאתה מתאר הנקישה שאתה שומע הינה הפסקת המתח לדיסק הקשיח מה שגם גורם לקפיאות ולעיתים רבות לקריסות

נסה להדק את החיבור של הדיסק או לשחק איתו מעט

כמו כן אתה יכול לנסות כבל אחר של מתח

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לדעתי ולפי מה שאתה מתאר הנקישה שאתה שומע הינה הפסקת המתח לדיסק הקשיח מה שגם גורם לקפיאות ולעיתים רבות לקריסות

נסה להדק את החיבור של הדיסק או לשחק איתו מעט

כמו כן אתה יכול לנסות כבל אחר של מתח

בהצלחה

האמת הקול באמת נשמע לי כאילו הוא מגיע מקידמת המארז - אבל הכבל נראה תקין (אני אנסה למצוא אחד אחר) - אבל האם ייתכן שהספק שלי (להזכירך שהוא זול) דפוק - וכאשר לספק יש נפילת מתח זה גורם להארדיסק לעצור?

פורסם

לאחר כל מה שתיארת זה נשמע כמו ספק מתח, תנסה ספק מתח אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים