פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמתלפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר הטמפרטורות מעולות - אין לי כוח לפרט אבל רכשתי מארז ואמצעים אחרים בעבר לטפל בטמפרטורה והכל סבבהייתכן שהספק פשוט נדפק?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מענייןכי גם לי קורה בדיוק אותה תקלההמחשב נוקה מאבק באופן האכזרי ביותר והתקלה חזרהמסרתי את המחשב לטכנאי שאני סומך עליוטען שזה למצוא מחט בערמת שחתוכאשר היה אצלו נעלמה התקלה.דרך אגב שמתי לב שאם המחשב סגור לכמה שעות הוא יעבוד כמספר שעות עד הקריסהבדקנו בחבילת הבדיקות של HIREN'S 8.3כל הפורטים תקינים, כל הזיכרונות תקינים הטמפרטורות מעולות כ-35 מעלות פלוס 5 מעלותבדקתי את האל פסק , ניתקתי אותו מהמחשב. לאחר הפעלה ארוכה של המחשב שוב קריסה. ואז קריסות רנדומליות עד אשר אני סוגר את המחשב ל-חצי שעה מינימום.לידיעתכם אני קניתי את הספק הכי יקר למחשב פשוט(כיום) מתוך אמונה שזה מה שחשוב.נראה לי שהתקלה היא בספק.ביום ראשון אני הולך להחליף אותו בספק ברמה בינונית 540 וואט ב-29 דולר אצל המפיץ הראשי.נראה שאם זה פתר את הבעיה.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר בדקתי עם התוכנה ומתישהו באמצע הבדיקה (אחרי שעה וחצי אולי) המחשב קרס פתאום - האם זה מצביע על כך שהזכרונות פגומים?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר MeTaLhAmMeR - את הבדיקה של עשיתי לפי ה FAQ וכפי שאמרתי זה קרס במהלך הבדיקה - האם זה מצביע על כך שהזכרונות דפוקים?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים לדעתי ולפי מה שאתה מתאר הנקישה שאתה שומע הינה הפסקת המתח לדיסק הקשיח מה שגם גורם לקפיאות ולעיתים רבות לקריסותנסה להדק את החיבור של הדיסק או לשחק איתו מעטכמו כן אתה יכול לנסות כבל אחר של מתחבהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר לדעתי ולפי מה שאתה מתאר הנקישה שאתה שומע הינה הפסקת המתח לדיסק הקשיח מה שגם גורם לקפיאות ולעיתים רבות לקריסותנסה להדק את החיבור של הדיסק או לשחק איתו מעטכמו כן אתה יכול לנסות כבל אחר של מתחבהצלחההאמת הקול באמת נשמע לי כאילו הוא מגיע מקידמת המארז - אבל הכבל נראה תקין (אני אנסה למצוא אחד אחר) - אבל האם ייתכן שהספק שלי (להזכירך שהוא זול) דפוק - וכאשר לספק יש נפילת מתח זה גורם להארדיסק לעצור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.