פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים שלום לכולםדרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבדבחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק,ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצוייןניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובדמישהו בבקשה יכול לעזור לי?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לא מאפסים ככה ביוס!יש לוחות אם שגם אם תוציא את הבטריה למשלך מליון שנה זה לא יעזור! צריך להעביר את הד'אמפר שעל הלוח למצב איפוס או שתנסה את מה שאני יסביר לך לעשות..1.נתק את המחשב מהחשמל ושהמחשב ממש מנותק תילחץ על כפתור ההדלקה של המחשב כדי ליפרוק את המתח2.תוציא את הסוללה ותפעיל את המחשב בלי סוללה למשך 10 שניות ותכבה את המחשב3.תחזיר את הסוללה ותפעיל את המחשבאם לא עזר אז אתה צריך לחפש על הלוח ג'אמפר שבדרך כלל קרוב לסוללה תעביר את הג'אמפר למצב איפוס תפעיל את המחשב לכמה שניות (10שניות) ותכבה ואז תחזיר את הג'אמפר למצב רגיל ואז תפעיל ותעדכן מה קרה..
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אוקי עשיתי הצלחתי המסך עובדאבל שאני מפעיל תמחשב יש הודעה CMOS BATTRY LOW צריך להחליף תבטריה?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים Sp0ck הכותרת אינה חוקית. שנה אותה לפי חוקי הפורום"עזרה דחופה" מיותרת בכותרת התארד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.