פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים שלום לכולם רציתי להבין משהושלא מסתדר לי כל כך עם HDMIהרי הכבל מוציא סאונד ותמונה ותומך בכל פורמט אפשרי של סאונדבואו נגיד שיש לי HDMI ב LCD שלי!מה שבאמת קיים.את הכבל אני מחבר מה DVD ל-LCDהיא גם ככה מוציאה רק סטריאו,אז איפה ניצול ה DTS והדולבי דיגיטלהרי חייבים מגבר מקצועי שמחובר עם חמישה רמקולים או 7 או 9 ו-HDMI בריסיברבכדי לקבל את התמורה.ומעטים האנשים שיש להם את זה היום במערכתאו לחילופין מטריצת וידאו בנויה במגבר של HDMI בדי לעבור סורסים.האירו את עיני!!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים השאלה שלך לא ממש מובנתהיתרון של החיבור זה שיש לו רוחב פס גבוה- ניתן להעביר גם קול (כל פורמט שהוא) וגם וידאו באיכות HD מלא .
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אבל איכות של HD ניתן להעביר גם עם כבל DVIבכדי לנצל את מלוא הדרו של ה HDMIאתה בעצם חייב מגבר 5.1 או 7.1 בעל HDMIבכדי לקבל גם תמונה וגם סאונד!ומה קורה במגברים בעלי מטריצת וידאו HDMIהאם ניתן לשמוע משהו אחד ולצפות במשהו אחר.?.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים http://www.hdmi.org/manufacturer/technology.asp תקרא .. ממה שהבנתי החיבור הזה מעביר את הכל בכבל אחדואני מצטט : " HDMI supports standard, enhanced, or high-definition video, plus multi-channel digital audio on a single cable. It transmits all ATSC HDTV standards and supports 8-channel digital audio, and with 5 Gbps of bandwidth,"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.