פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים חיברתי הכל.. אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..) בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערך ואז הגעתי לזכרונות.. במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533 והופ!.. הכל עובד.. אז הבעיה בזכרונות.. אבל הבעיה היא שזה שני סטיקים.. ושניהם לא עובדים? מה הסיכוי ששני הסטיקים לא יעבדו..? תסתכלו על המפרט שלי ב-"מפרט שלי" ותגידו.. אם יש לי איזה בעית תמיכה.. יכול להיות שיש איזה בעית תמיכה.. או שאולי יש בעיות לזכרונות האלה.. או מה.. עזרה ווקשהההההההההההההההההההההה :( :(
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אולי קיבלת קיט תקול (סיכוי די קלוש)..ניסתה להתקין רק אחד..?תנסה לשנות סלוטים...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים בוא נראה...כמה מתח הלוח נותן לזכרונות כרגע? תבדוק בביוסאיך הוא יכול לבדוק בביוס אם הוא רשם שהמסך לא נדלק?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים איך הוא יכול לבדוק בביוס אם הוא רשם שהמסך לא נדלק?חיברתי הכל..אבל כשאני מפעיל את המחשב.. המסך לא נפעל.. חשבתי זו בעיה בכרטיס מסך.. אבל חיברתי אצל חבר שלי.. וזה עובד.. (כלומר זו לא בעיה של כרטיס מסך..)בקיצר בדקתי את כל החלקים אחד אחד.. בערךואז הגעתי לזכרונות..במקום שלי.. הכנסתי של חבר שלי.. DDR2 533והופ!.. הכל עובד..
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אם אני אכניס את הזכרון שלו.. ואני שאנה מתח..הוא ישמר גם עם זכרונות אחרים?כה?איזה מתח אמור להיות?מחר אני אוכל לקחת שוב את הזכרון..אבל בנתיים תוכלו להדריך אותי?מה אתה בעצם רוצה לעשות..?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אתה יכול להביא לינק לזכרונות שקנית באתר של החנות שקנית ממנה או לפחות לפרט איזה דגם זה ואיזה תזמונים? באתר של GSKILL הם אומרים כל זיכרון כמה מתח הוא צריךאבל אתה רשמת שיש לך 800MHZ ושיש לך סדרת zx, ובאתר שלהם zx זה בכלל pc8000 ולא 6400
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר Model Name : F2-6400PHU2-2GBZX (1GB x 2) For Intel Platform OnlyOverview : PC2-6400 (DDR2-800) 4-4-4-12 Dual ChannelSpecificationCapacity 2GB (1GB x 2)Speed 800MHz DDR2 (PC2-6400)CAS Latency CL 4-4-4-12Test Voltage 2.0~2.1 VoltsPCB 6 Layers PCBRegistered/Unbuffered UnbufferedError Checking Non-ECCType 240-pin DIMMWarranty Lifetimeבאתר שלהם.. לך הכי למטה... (ב-DDR2) ותראה אותם שם...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אוקי תשמע מה אתה עושהמחר תבקש מחבר שלך שוב את הזכרונות שלותשים אותם אצלך במחשב ותבדוק כמה המתח, אם הוא לא בין 2.0 ל2.1 תנסה להעלות ל2.1ותשמור הגדרות ואז תנסה להחזיר את שלך ולראות אם זה פתר את הבעיה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אבל שמע... אם המתח יותר קטן אצלו..אז כשאני יעלה מתח עם הזכרונות שלו.. זה לא ישרוף אותם?!
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים למה שישרוף אותם? ככה הסבירו בxtreme systems אפילולקחת זיכרון מעפן DDR2 ולהשתמש בו כדי לעשות BOOT ואז להעלות מתח
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תראה זה של חבר שלי.. אני לא רוצה בטעות לשרוף לו..אתה יכול לתת לי למקום שבו אמרו את זה? (ואתה יכול להביא לי איסיקיו שלך?)עריכה: קראתי בחוברת הדרכה של הלוח אם... והבנתי שהכל שם בא על AUTO (כברירת מחדל)... לשנות את זה ל-2.00? או 2.10?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אמרו בעיקרון על ds3 של ג'יגה בייט, אבל הבעיה שלך נראית דומה מאודאבלבאתר הרשת newegg אמרו שלזכרונות האלה יש בעיה קשה עם ABIT ככה שזה יכול להיות עוד משהו חוץ ממתחאפשר לחכות שעוד מישהו יכנס לדיון ויאמר את דעתו בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.