עבור לתוכן

ZUMAX ZU-400W 12 - מה דעתכם על ספק הכוח הזה?

Featured Replies

פורסם

http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm

נמכר ב-KSP ב-160 ש"ח, 20 ש"ח פחות מה-?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (שלא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט, פשוט כלום).

לפי אתר היצרן בקישור הנ"ל, הוא מספק +12V1@14A, +12V2@15A - האם זה טוב לכרטיס מסך שדורש 12V@30A בעומס (X1900GT)?

דעתכם חשובה לי, כרגע ההתלבטות היא בין ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W ל-ZUMAX ZU-400W 12.

פורסם

ה-JSP עדיף לדעתי

אבל עם כרטיס מסך כזה לוקחים לפחות FSP 350W THN ומעלה (ד"א הוא לא צרכן אטומי, בכלל לא)

פורסם
  • מחבר

ה-JSP עדיף לדעתי

אבל עם כרטיס מסך כזה לוקחים לפחות FSP 350W THN ומעלה (ד"א הוא לא צרכן אטומי, בכלל לא)

אני יודע שצריך ספק כוח איכותי (אין מספיק כסף), אבל באתר של Powercolor נדרש ספק כוח של 450W בעל 30A ב-12V (במצב של עומס), על דרישה כזאת עומד Enermax LIBERTY 400W לדעתי ומחירו 470 ש"ח עם משלוח (כנראה שאני אצטרך לשבור קופה).

פורסם

ואני ממליץ על ספק כוח עם 18A ב-12V

ותודה רבה ל-X-Bit Labs

פורסם
  • מחבר

ואני ממליץ על ספק כוח עם 18A ב-12V

ותודה רבה ל-X-Bit Labs

כרטיסי מסך של ATI צורכים לא מעט חשמל לעומת nVidia.

פורסם

הJSP לא עדיף בכלל אני עבדתי איתו אומנם הוא יציב אבל יש לו רק מסילה אחת של 12V

אם תמצא עוד נתונים על הספק תראה לנו

פורסם

כרטיסי מסך של ATI צורכים לא מעט חשמל לעומת nVidia.

קישרתי לצריכת חשמל מפורטת מאוד

יותר מזה אתה לא צריך

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה. כנראה שאצטרך לחסוך כסף ל-LIBERTY 400W, אבל אני מקווה שהוא באמת שווה את הכסף.

פורסם

אתה לא צריך LIBERTY 400W.

הספק שממליצה ATI זה למען כסת"ח. הספקים הג'נריים צריכים להיות עם הספק גבוהה כדי שיהיה להם בכלל סיכוי להחזיק את הכ.מסך.

ספקים של חברה טובה מספקים את מה שרשום על התוית, לכן אין צורך לקנות ספק כזה יקר כמו ליברטי.

ה-FSP 350-THN יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך LIBERTY 400W.

הספק שממליצה ATI זה למען כסת"ח. הספקים הג'נריים צריכים להיות עם הספק גבוהה כדי שיהיה להם בכלל סיכוי להחזיק את הכ.מסך.

ספקים של חברה טובה מספקים את מה שרשום על התוית, לכן אין צורך לקנות ספק כזה יקר כמו ליברטי.

ה-FSP 350-THN יספיק בהחלט.

אז בשביל מה קנית Liberty 500W? :-\

האם הכוונה היא לספק הכוח הזה?

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4014

כמובן שזאת אופציה טובה יותר בשבילי, השאלה היא האם הספק הנ"ל יוכל להתמודד עם כרטיס מסך כה חזק שדורש 30A@12V בעומס.

בנוסף לזה, בעתיד כנראה שאני אוסיף עוד זיכרון פנימי (2GB) וגם המעבד ישודרג לכפול ליבה (3800 ומעלה).

מה דעתכם על שילוב של FSP 350W עם Sunbeam Samurai ב-500 ש"ח (כולל משלוח)?

פורסם

להגיד את האמת, אני לא יודע למה קניתי אותו. ספק זה משהו שנשאר איתך לכמה שנים טובות, אז החלטתי שאני משקיע במשהו טוב שיחזיק לי בלי בעיה כל מפרט שאני אחליט להרכיב.

כשיש תקציב מוגבל אז הFSP הם כנראה הספקים הכי טובים שיש.

הספק הזה יסחוב בלי שום בעיה כ.מסך שדורש "30A@12V". זאת דרישה לספקים ג'נריים, לא ספקים שרשום עליהם ההספק האמיתי שלהם.

פורסם

היתי הולך על FSP קצת יותר חזק

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P ב-484 ש"ח?

פורסם

אז בשביל מה קנית Liberty 500W? :-\

האם הכוונה היא לספק הכוח הזה?

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4014

כמובן שזאת אופציה טובה יותר בשבילי, השאלה היא האם הספק הנ"ל יוכל להתמודד עם כרטיס מסך כה חזק שדורש 30A@12V בעומס.

בנוסף לזה, בעתיד כנראה שאני אוסיף עוד זיכרון פנימי (2GB) וגם המעבד ישודרג לכפול ליבה (3800 ומעלה).

מה דעתכם על שילוב של FSP 350W עם Sunbeam Samurai ב-500 ש"ח (כולל משלוח)?

אף כרטיס מסך בעולם (ולמעשה גם רוב ה-SLI/CrossFire וכו') לא צורכים 30A מה-12V (שזה 360W לבד!)

מן הסתם מערכת עם SLI/CF תגיע לזה וגם מסוגלת לעבור את זה

אבל כרטיס מסך? בודד? בחיים לא

שום מערכת עם כרטיס מסך בודד לא שואבת כמות כזאת של חשמל

פורסם
  • מחבר

אף כרטיס מסך בעולם (ולמעשה גם רוב ה-SLI/CrossFire וכו') לא צורכים 30A מה-12V (שזה 360W לבד!)

מן הסתם מערכת עם SLI/CF תגיע לזה וגם מסוגלת לעבור את זה

אבל כרטיס מסך? בודד? בחיים לא

שום מערכת עם כרטיס מסך בודד לא שואבת כמות כזאת של חשמל

שמתי לב שיש לך את הספק שאתה מדבר עליו, הוא יחזיק X2 3800 + X1900GT?

מכיוון שאם אני קונה אותו, אני יכול לקנות גם מארז ב-200 ש"ח (במקום להכניס הכל למארז של פנטיום 3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים