עבור לתוכן

מחפש מארז טוב, שיחזיק מפרט די חם.

Featured Replies

פורסם

אז ככה זה בערך המפרט שלי: (הדברים החשבוים)

Intel Core 2 Duo E6400

Asus P5LD2-SE

Twinmos 512mb 667Mhz X2

ובקשר לכרטיס מסך, יש כמה אפשרויות:

PowerColor X1900GT

Connect3D X1800GTO

Gigabyte Geforce 7600GT SilentPipe- מקרר טוב מאד.

עכשיו זה עיקר המפרט. אני מחפש מארז שיש בו זרימת אויר טובה ושיהיה מעוצב יפה יש לי שלוש אפשרויות שחשבתי עליהן:

1. RaidMax Scorpio 868 אבל ראיתי שקטלתם אותו לגמרי, אבל האם זה באמת משנה? אני לא הולך לעשות שום OC.. אז אם זה לר כל כך משנה אני מעדיף אותו.

2. Sunbeam Transfoormer שצריך להחליף לו את המאווררים+לקנות קתודות אז זה יוצא קצת יקר אבל האם הוא שווה את זה? כי לפי התמונות באינטרנט הוא נראה גדול מדי ומגושם.

3. Sunbeam Smurai או איך שלא כותבים את זה. עליו אני לא כל כך יודע פרטים אז קיוויתי שתכתבו קצת עליו.

איזה מבין השלושה הכי יהיה טוב למפרט? תודה:)

פורסם

מה התקציב?

פורסם

הייתי הולך על אחד מהקומפיוקייסים, עדיף מ3 האלה.

פורסם

אם התקציב הוא בסביבות הקומיוקייסים היתי הולך על ה6919-העדפה אישית..הוא גדול יותר סירקולציה טובה..

אפשר ללכת גם על ה6A19 שהוא נחמד מאוד...

פורסם
  • מחבר

יש לי עכשיו 6A19, וכמו שציינתי ענין העיצוב חשוב לי, וה6A19 מבחינת עיצוב לא משהו בכלל.. אז אני מחפש מארז מעוצב אבל שגם יקרר טוב...

התקציב הוא גג 400 שקל, כולל ציוד נלווה (למשל בטרנספורמר צריך להחליף מאווררים).

פורסם

קח צ'יפטק BRAVO או MESH. יש בKSP.

קנה שני מאווררים 92ממ וקח את אחד ה120ממ מהמארז שלך

:xyxthumbs:

פורסם

קח צ'יפטק BRAVO או MESH. יש בKSP.

קנה שני מאווררים 92ממ וקח את אחד ה120ממ מהמארז שלך

:xyxthumbs:

מחזק!! ולא סתם עם מוטות ברזל וריתוכים! מארז ענק במחיר קטן..... (כן אני מקבל אחוזים :smile1: )

פורסם
  • מחבר

אוקיי תראו מה חשבתי, לקנות את הטרנספורמר, להחליף את שלושת המאווררי 80mm בשלושה חדשים ושקטים, את ה120mm להחליף ב120mm שיש לי עכשיו, ולהוסיף עוד 120mm שיש לי עכשיו. (ל6A19 יש 2 מאווררי 12Cm לא?) ולקנות 2 קתודות כחולות קרות ולשים שם. מה אתם אומרים? שווה?

פורסם

בחירה שלך.

כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין להתווכח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים