עבור לתוכן

שאלה לגבי x1900gt.

Featured Replies

פורסם

שלום!

עוד מעט יהיה לי את הכרטיס הנ"ל יחד עם מעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore?

וג'יגה זיכרון פנימי(512x2).

רציתי לדעת כמה וואט לפחות(של הספק כוח) יהיה צריך בשביל שזה יפעל טוב?לשלי יש 480...זה מספיק? או שצריך יותר?

פורסם

שלום!

עוד מעט יהיה לי את הכרטיס הנ"ל יחד עם מעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore?

וג'יגה זיכרון פנימי(512x2).

רציתי לדעת כמה וואט לפחות(של הספק כוח) יהיה צריך בשביל שזה יפעל טוב?לשלי יש 480...זה מספיק? או שצריך יותר?

תלוי של איזו חברה הספק שלך ואיזה דגם כי לא כל הספקים מספקים את כמות ה - WATT שכתובה עליהם.

פורסם
  • מחבר

אה...אני לא יודע בדיוק.....אבל בערך איזה כמות וואט אמורה להספיק?(ככה שגם אם זה לא ממש נכון עדיין יהיה מספיק בשביל להפעיל...כי לא נראה לי שזה יספק הרבה פחות...)

ותגידו...אם נגיד הספק לא מספיק חזק זה יכול לדפוק את המחשב...או שהוא רק יכבה מידי פעם?

פורסם

נראה לי שיותר חשוב שהספק יתן מתחים יציבים ולכן חשוב שיהיה מחברה מוכרת ואמינה

פורסם

אי אפשר להגיד לפי כמה וואטים. יכולה להיות מערכת שצורכת 300W וספק של 700W לא יחזיק אותה. אתה צריך לבדוק את החברה ואת דגם הספק ואז לחזור אלינו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע להגיד לכם...הוא נראה לי מעפן כי הוא בא עם המארז...(לא משהו מוכר....)

השאלה עם זה ממש חשוב כדי שהכל יפעל?

ואם תוכלו לתת לי הצעות לספקים טובים אבל זולים.

פורסם

יש לך topower 450W בנועה שעולה 210 ש"ח, יש hec 400W שעולה באיזור ה250 וFSP 400W שאמור לעלות באיזור ה270 אם אינני טועה. האחרון עדיף.

פורסם
  • מחבר

טוב ...תודה לכם :)

פורסם

אין בעד מה.

פורסם

יש הבדל גדול וממש מורגש בין x1900gt ל x1900XT נכון??

פורסם

נכון.

פורסם

ה 1900XT מפעיל את Oblivion על המקסימום?

פורסם

כן, X1900GT קצת פחות חזק מה X1800XT

פורסם

אנא שנה את הכותרת שלך לאחת אינפורמטיבית יותר.

פורסם

הכרטיס לבד צורך 75W בעומס מקסימלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים