פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי?הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון.ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו...יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה?ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות:בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי?כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם אתה רוצה שבאמת ירדו טמפרטורות ושזה יהיה קירור אוויר טוב תבחר בין:scythe ninja plusthermaltake big typhoonשניהם בסביבות ה250 שקליםאתה דואג בגלל הטמפרטורות? כי זה נראה לי ממש מזוייף, 4 מאווררים, וחדר לא חם בכלל ו60 מעלות לצ'יפסט ו50 למעבד נשמע לי דפוק לגמרי, נראה לי שהתוכנות לא מצליחות לקרוא נכון וזהו
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ידוע שלוחות מזיפים בטמ"פ של המעבד..אבל לא שמעתי שום תלונה על טמ"פ ציפסט שגויה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם אתה רוצה שבאמת ירדו טמפרטורות ושזה יהיה קירור אוויר טוב תבחר בין:scythe ninja plusthermaltake big typhoonשניהם בסביבות ה250 שקליםהוא חיפש קירור לצ'יפסטיש את הפאסיביים של זלמן (אבל אולי כדאי שתדאג לאיוורור טוב יותר של המארז) שעולים בערך 40 שקל
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אני צריך קירור לצ'יפסט...עשיתי בדיקת יציבות 5 וחצי שעות עם PRIME 95, המחשב היה יציב, אבל הלוח אם הגיע ל67 מעלות.נגעתי בסינק שלו וזה היה חמים כזה, אבל ממש לא 67, יותר בכיוון של 40 לדעתי...לפי אוורסט הוא עכשיו על 57, וזה במנוחה!הרגע שמתי לב שאחרי כל בדיקת יציבות הטמפרטורה שלו במנוחה עולה. הוא עכשיו על 57-8 ואחרי הבדיקה הקודמת הוא היה על 55. אני חושב שאני הורס פה את הלוח אם...בכל אופן אם אפשר לינק לקירור טוב אני אשמח. ראיתי משהו מדהים, הנהhttp://www.thermalright.com/a_page/main_product_hr05.htmאבל לא מצאתי אותו בארץ. ראיתם מקום שמוכר?והסירקולציה שלי בסדר, 2 של 80MM מקדימה, 2 של 80MM מאחורה ו80MM אחד בצד, בערך מול הגשר הצפוני
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים באמת קירור מצויין רק אין אפשרות לקנות בארץ..לגביי הטמפ' של הלוח זה כנראה מזייף..אתה לא היחיד שמתלונן על טמפ' גבוהה והסינק עצמו לא חם בכלל.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר באמת קירור מצויין רק אין אפשרות לקנות בארץ..לגביי הטמפ' של הלוח זה כנראה מזייף..אתה לא היחיד שמתלונן על טמפ' גבוהה והסינק עצמו לא חם בכלל.אבל אני מפחד להמשיך, אני מפחד לשרוף משהו.אם המחשב היה יציב 5 שעות, יש מצב שבכל זאת משהו נדפק שם לאט לאט?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אם נגעת בגוף קירור ולא קרה לך כלום שהוא היה על יותר מ55 מעלות הוא ממש לא ב55+ מעלות.יש הרבה לוחות במיוחד עכשיו לקונרו שלא קוראים נכון את הטמפ'..
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר שמתי לב שבזמן שעשיתי OC לCPU, הטמפרטורה שלו עלתה כולה במעלה אחת. ולעומת זאת הלוח נורא התחמם...יש מצב שהאוורסט "מתבלבל" בין הלוח אם למעבד?!שמעתי שיש תוכנה שנקראת smart guardian, שהיא תוכנה שמראה טמפרטורה ללוחות DFI. אבל אני לא מוצא לינק. יש מצב שמישהו עוזר לי למצוא?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אולי זה זה: http://www.topshareware.com/The-Guardian-download-10397.htm Automatically restart programs when they fail זה לא קשור. מצאתי הורדה באתר של DFI אבל היא הייתה פגומה. אני אנסה להוריד שוב עריכה: ידעתי! אוורסט מסריח! הsmart guardian מראה טמפרטורות בדיוק הפוכות! ידעתי שזה לא הגיוני שכשעושים OC למעבד המעבד לא יתחמם! בסוף בגלל האוורסט המניאק הזה עוד הייתי קונה קירור לצ'יפסט בלי סיבה ועכשיו נשאלת השאלה. כמה אפשר לתת למעבד להתחמם? מתי זה יותר מדי? כי הוא הגיע לי ל67 במאמץ וזה נראה לי מאוד גבולי
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים הוא חיפש קירור לצ'יפסטיש את הפאסיביים של זלמן (אבל אולי כדאי שתדאג לאיוורור טוב יותר של המארז) שעולים בערך 40 שקלאה אופספשוט אתמול שדיברתי איתו הוא אמר שגם למעבד הטמפרטורה כבר איזה 50לא עדיף קירור אקטיבי לצ'יפסט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.