עבור לתוכן

E6400 + DFI 975X תוצאות OC ראשוניות...

Featured Replies

פורסם

Core speed 2694MHz

Multipiler X8

Bus speed 331MHz

FSB 1324MHz

הזכרונות של GSKILL 800MHz 2GB....אני ממש לא בקיא באיך להגיע כמעט עד הקצה באוברקלוק,מה שעשיתי פשוט העלתי את הBus speed בביוס..לא רוצה לגעת סתם במתחים,אני אשמח עם מישהו שמכיר את הביוס של הלוח יתן לי איזה טיפ להשתפר ולהשיג תוצאה גבוהה יותר(או שזאת כבר לא רעה בכלל)...תודה :)!

פורסם

תמונות היו עוזרות להבין תמצב..

אתה עם מחלקים..?

עם איזה ביוס הלוח..?

פורסם

עם E6300 הגעתי ל-370x7

פורסם

אני מקווה להגיע עם הE6600 ל400, ואז לנשוק ל500 !

מקווה שאני לא אופטימי סתם

פורסם

מה מגביל אותך? (פותח התראד) למה עצרת? אתה אממור להצליח לעלות אפילו ל2900MHZ בלי לגעת במתחים.

פורסם

מה מגביל אותך? (פותח התראד) למה עצרת? אתה אממור להצליח לעלות אפילו ל2900MHZ בלי לגעת במתחים.

אתה צודק.

אני עם מעבד בדיוק כזה וגם זכרונות כאלו עם תזמונים 4-4-4-12. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH הגעתי בלי העלאת מתח לבאס של 360.

עם העלאה של 0.1V הגעתי ל 400 מה"צ בלי שום בעיות. (אני מאמין שאפשר יותר עם המתח הנוכחי פשוט מחכה לקירור).

פורסם
  • מחבר

אני עם ביוס 731

המעבד שלי כרגע על 48 מעלות במנוחה..ביג טייפון.

אני לא יודע איך להוריד את המכפלה..אין לי את האופציה בביוס.אם מישהו יכול להעלות תמונות של ההגדרות בביוס(מי שטען שהגיע ל2900 אולי) וגם של ההגדרות של הזכרון בביוס,אני הודה לו מאד על כך.

דבר שני,אני רוצה לעשות אוברקלוק בלי באמת לקחת סיכון רציני או יותר מסביר לשרוף אחד מהרכיבים שלי,בואו נגיד למצות 80% מכיולות האוברקלוק של המערכת שלי מספק אותי בהחלט(או שגם פה טמון סיכון משמעותי).

אשמח לקבל ביקורת או חוות דעת. :)

פורסם

אני עם ביוס 731

המעבד שלי כרגע על 48 מעלות במנוחה..ביג טייפון.

אני לא יודע איך להוריד את המכפלה..אין לי את האופציה בביוס.אם מישהו יכול להעלות תמונות של ההגדרות בביוס(מי שטען שהגיע ל2900 אולי) וגם של ההגדרות של הזכרון בביוס,אני הודה לו מאד על כך.

דבר שני,אני רוצה לעשות אוברקלוק בלי באמת לקחת סיכון רציני או יותר מסביר לשרוף אחד מהרכיבים שלי,בואו נגיד למצות 80% מכיולות האוברקלוק של המערכת שלי מספק אותי בהחלט(או שגם פה טמון סיכון משמעותי).

אשמח לקבל ביקורת או חוות דעת. :)

א. מכפלה אי אפשר להוריד היא נעולה.

ב. זה ממש לא בעיה להגיע לבאס של 360 שזה 2900מה"צ. אני לא ממש מבין מה הבעיה שלך. אתה רק משנה את ה FREQUENCY (אני לא יודע איך זה אצלך בלוח כי יש לי לוח של אסוס) ל 360 וזהו. בהגדרות של הזכרונות אפילו לא נגעתי (השארתי אותם ביחס 1:1). מתח אני לא חושב שתצטרך להעלות. אחרי שעשית תריץ SUPER PI 32M ואם הוא מסיים בהצלחה אז המעבד יציב.

פורסם
  • מחבר

א. מכפלה אי אפשר להוריד היא נעולה.

ב. זה ממש לא בעיה להגיע לבאס של 360 שזה 2900מה"צ. אני לא ממש מבין מה הבעיה שלך. אתה רק משנה את ה FREQUENCY (אני לא יודע איך זה אצלך בלוח כי יש לי לוח של אסוס) ל 360 וזהו. בהגדרות של הזכרונות אפילו לא נגעתי (השארתי אותם ביחס 1:1). מתח אני לא חושב שתצטרך להעלות. אחרי שעשית תריץ SUPER PI 32M ואם הוא מסיים בהצלחה אז המעבד יציב.

תודה :) הגעתי ל2900

פורסם

בדקת יציבות?

פורסם
  • מחבר

בדקת יציבות?

הרצתי SUPER PI 32mb זה סיים בהצלחה..

פורסם

תנסה משהו יותר רציני כמו S&M....

פורסם
  • מחבר

תנסה משהו יותר רציני כמו S&M....

אפשר אולי קישור לתוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים