פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים הAV500 הוא מקטגוריה אחרת לגמרי...תלוי מה אתה רוצה מהנגן, אם וידאו אז AV500 ואם יותר אודיו אז קח את הטושיבה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תודה אחי אבל השאלה היתה על האוזניותרשמתי את הנגנים רק בשביל שתדעו במה אני הולך להשתמש עם האוזניות
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר כן את זה אני יודע אבל זה לא מחייבראיתי ביקורות על אוזניות שלהם שקיבלו ציונים מצויינים וראיתי כאלו עם ציונים מאוד נמוכיםבגלל זה אני שואל מה מומלץ מהאוזניות שציינתי ומה לא מומלץתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.