פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים קניתי AC MX-1 ואני חושב שהיא מקולקלתזה יכול להיות שמשחה טרמית מתקלקלת???המרקם שלה הוא לא כמו משחה רגילה היא נדבקת לעצמה יותר ולא נמרחת בקלות ככה היא אמורה להיות??שמתי אותה עם FREEZER 64 והטמפ' של המעבד שלי זה בסביבות ה 50 והלוח אם 41 בערך זה הגיוני???תודה!!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים את זה אני לא יודע אם תכול להגיד אם מרחת טוב ומתי מחרתה אני יכול להגיד לך אם היא לא טובה..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר לא יודע אני חושב שהיא צמיגית כזאת מידיהיא לא נמרחת טוב על המעבד\קירור
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים גם אני קניתי אותה לפני כמה ימים, באמת לא ממש נוח למרוח אותהתנסה לקחת שקית קטנה של אוכל ולמרוח עם היד
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אההה וואלה אז אני מבין שככה היא!!בסוף שמתי נקודה באמצע והלבשתי את הFREEZER על זה בלחץ זה נמרח לבד והמשחה יצאה קצת מכל הצדדים!!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים הAS5 יותר קלה למריחה (היא לא סמיכה..וכו)...הMX-1 יותר קשה למריחה בגלל המרקם שלה..תמרח עם כרטיס..ותשמור אותה במקום קריר (מקרר..או משהו בכיוון)..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אההה סבבה אחי!!עכשיו אני יודע שהיא קשה למריחה לא נתקלתי במשחה כזאת עד עכשיו אז חשבתי שאולי היא מקולקלת!!חחחחחתודה לשתיכם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.